Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Så Reverse runt ett hörn

Nästan varje gång du säkerhetskopierar mer än en fot i bilen, kommer det att innebära en sväng --- från en uppfart eller parkeringsplats, även backa in i en vändning för att dra framåt av uppfart . Läroplanen för den amerikanska Driver och Traffic Safety Education Association, eller ADTSEA, identifierar tydligt steg för att säkerhetskopiera och vrida på ett säkert sätt. Öva först på en säker miljö så att du har förtroende för din kompetens. Saker du behöver
Tom parkeringsplats eller uppfart vändning Hinder
i olika höjder, jämförande till synlighet bakom bilen
Visa fler instruktioner
1

Placera en markör längre än din bil är vid varje hjul, såsom en staffli, vid olika avstånd från hjulen. Få i förarsätet och studie där dessa stand-in hörnen faller i ditt synfält när du vänder dig att titta ut genom fönstret tillbaka på den sidan av bilen.
2

Förbered för en uppbackning manöver genom att kontrollera för hinder bakom bilen i varje backspegel. Håll sedan ned bromsen, släpp parkeringsbromsen, växling till backväxeln och ta tag i ratten med båda händerna.
3

Förvandla din kropp i den riktning du planerar att stänga. Vrid så långt du kan utan att släppa ratten. Kontrollera igen för hinder genom att titta genom bakrutan på sidan av bilen som kommer att vara ledande i sin tur.
4

Släpp bromsen försiktigt och låt bilen rulla på tomgång. Tryck på gaspedalen endast om du måste, och gör det mycket försiktigt. Håll din uppmärksamhet på var bilen är på väg och bara blicka tillbaka till framsidan och andra sidan för att vara säker på att inga hinder har dykt upp.
5

Vrid hjulet mot hörnet när bakhjulen har rensat hörn. Det kommer att kännas naturligt om du håller din kropp och ögon pekade i den riktningen.
6

Vrid ratten tillbaka till rak så fort framhjulet på hörnet sida rensar hörnet. När du är rak i sökvägen där du vill åka framåt, bromsa rörelse bakåt, vänd din uppmärksamhet tillbaka till fronten, och flytta in lämplig växeln framåt.
7

Har hinder någon plats runt bilen när du har ögonen stängda så att du kan öva justera din procedur för en parkerad bil bredvid din uppfart eller en fotgängare plötsligt korsar din avsedda vägen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147633.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.