Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Rapportera Skador på Interstate Bridges

Interstate broar kan vara benägna att plötsliga och oväntade skador som ska rapporteras omgående till myndigheterna. En bro kan behöva repareras efter långvarig väder skada eller om den har drabbats av ett fordon eller en maskin. När du ser en sådan skada, bör det meddelas myndigheterna i den mest detaljerade sätt som möjligt. Instruktioner
1

Parkera fordonet på den sida av vägen och slå på din saftblandare. Var noga med den vänstra sidan av bilen är minst 2 meter till höger om den målade linjen på axeln av vägen.
2

steg ur bilen noga och se till att ingen mötande trafik är nära. Addera 3

Rita en grov skiss av det skadade området av bron. Rita det så tydligt som möjligt och notera om det är på norr, söder, öster eller väster delen av bron. Fråga dig själv om du skulle hitta den skadade delen genom att följa dina egna riktningar.
4

tillbaka till bilen och försiktigt komma tillbaka på vägen. Kör i riktning du var på väg, och titta på nästa motorväg mil markör tecken. Dessa tecken är smala och rektangulära, och har en 1-3-siffrigt nummer som läser från topp till botten. Dra försiktigt över på axeln nära mil markör, och skriva ner sitt nummer.
5

Beskriv placeringen av bron du rapporterar baseras på i vilken riktning du kör. Om du reser österut, då bron är bakom dig i väster. Skriv på din rapport: "The bridge på Interstate X, rakt väster om motorvägen mil-markör X," ersätta den korrekta informationen för "X."
6

Ring statspolisen eller Highway Patrol för stat där du rapporterar den skadade bron. Ge den information du har skrivit ner och använda diagram för att förklara där skadan är.
7

Bo på din plats om han uppmanas att göra detta av myndigheter. Du kan bli ombedd att följa med en tjänsteman för att visa var skadan är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147604.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.