Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Wire Lights Traktor Säkerhet

Traktor olyckor står för nästan 25 procent av alla jordbruks-relaterade dödsfall. Skälen för olyckor och påföljande dödsfall ofta inkluderar kopplar inbyggda säkerhetsanordningar, Frontlastare olyckor, traktor överrullningar att krossas av maskiner och fastna i utrustningen. Ett sätt att mildra olyckor som inträffar på vägbanan är att göra din traktor så synliga som möjligt genom att installera säkerhet lampor. Dessa lampor är utformade för att installeras direkt i traktorns 12-volts ledningssystem. Saker du behöver
Elektrisk tråd (svart & röd) katalog Avbitare
Wire strippor
Butt kontakter
Säkringshållare
Wrench
säkring
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Strip, 3/8 inches av isolering utanför den isolerade svarta och röda kabeln. Anslut den röda kabeln till den röda tråden i ljuset med en butt-kontakt. Placera en tråd i varje ände och komprimera den med en tång.
2

Anslut den svarta isolerade tråden till den svarta kabeln på ljuset med en butt-kontakt. Kör denna kabel till ett jordat läge på traktorn. Den idealiska platsen är under en bult fastsatt på metallram eller kropp. Lossa skruven, skjut änden av den svarta undertill och dra åt den.
3

Kör den röda kabeln till säkerheten ljusets strömbrytare monterad i hytten. Lossa de två terminalerna på baksidan av omkopplaren med en skruvmejsel. Anslut den röda kabeln till en av terminalerna och dra åt den.
4

Strip en 3/8-tums bit isolering från slutet av ett nytt avsnitt av röd tråd. Anslut denna kabel till den andra terminalen på baksidan av växeln och dra åt den.
5

Kör den röda kabeln till traktorns batteri. Klipp tråden och skala en 3/8-tums del av isoleringen från änden.
6

Anslut den röda ledningen till säkringshållaren s tråd med en butt-kontakt. Lossa den positiva röda terminalen på batteriet med en skiftnyckel. Skjut den röda tråden under terminalen och dra åt den.
7

Wrap alla anslutningar i eltejp. Fäst de lösa kablarna med buntband och sätt den rekommenderade säkringen i facket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147602.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.