Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

New Hampshire Körkort Typer

Att få en licens är en viktig övergångsrit i USA. Det kan representera frihet, mognad eller möjligheten att få ett jobb. Vad det innebär för dig, är det till staten att du har tillräckligt med kunskap och förmåga att framföra ett fordon. Men körkort skiljer. Bara för att du har en typ av licens betyder inte att du är utbildad på andra typer av fordon. Så vilka typer av fordon gör licenser i New Hampshire locket? Ungdom Operator License

Denna licens är tillgänglig för dessa personer i åldrarna 16 och 21 år som har klarat sina förarprov. Innehavaren av en ungdom operatörens licens (YOL) måste följa inte bara restriktioner för en vanlig licens men också begränsningar som är specifika för YOL licensen. Dessa särskilda restriktioner gäller endast för de personer under 18 års ålder. Du kan inte manövrera fordonet mellan klockan 1 klockan och 5 am, har fler passagerare än säkerhetsbälten och under de första sex månaderna efter att ha fått licensen, kan du inte ha mer än en icke-familjär passagerare yngre än 25 år inte åtföljs av en licensierad vuxen minst 25 år gammal.
Operator License

Operatören licensen, eller klass D, kan du köra ett fordon med en totalvikt av £ 26.000. eller mindre så länge du inte dra en släpvagn med en totalvikt över 10.000 pund., transport farliga material eller köra buss är avsedda för fler än 15 personer totalt. Kort sagt är detta den vanliga körkort i New Hampshire. Om du håller en licens ungdom operatör, när du förnya din licens på din 21-årsdag, blir det automatiskt en klass D operatör licens.
Commercial körkort
< p> Om du vill köra större fordon avsedda att antingen transportera varor eller människor, då du behöver för att få en kommersiell körkort (CDL). CDL föreskrifter och klassificeringar fastställs av den federala regeringen, som är klasstyper. Därför kommer CDL licenserna i stort sett identiska, staten lägga små variationer. Du måste vara minst 18 år gammal för att få en CDL och 21 år gammal för att köra mellanstatliga eller transportera farligt gods (HAZMAT). CDL typen är uppdelat i tre klasser: A, B och C. Klass A tillåter dig att köra en kombination av fordon med en vikt 26.001 eller fler pounds medan bogsering en belastning på mer än 10.000 pund. Klass B är ett enda fordon som väger mer än 26.000 pund., Medan bogsering mindre än 10.000 kg. Klass C är ett enda fordon mindre än £ 26.001. eller ett fordon bogsering mindre än 10.000 kg.
Motorcyklar motordriven cykler, och Mopeder

A New Hampshire motorcykelkörkort tillåter innehavaren att köra bara motorcyklar och mopeder . Om du vill köra vanliga bilar och motorcyklar, då du behöver för att få en operatör licens med en motorcykel påskrift. En motordriven cykel licensen tillåter innehavaren att köra motorcyklar, mopeder, skotrar och cyklar med motorer fästa så länge de inte överskrider fem hästkrafter. En moped körkort endast tillåter föraren att köra en moped.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147576.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.