Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kontaktar en Florida Highway Patrol Officer

Florida Highway Patrol ger trafiksäkerheten med 10 soldater av officerare och 43 stationer i hela staten. Varje trupp tjänar flera län och städer. Florida Highway Patrol hierarki består av en direktör, biträdande direktörer, distriktets befälhavare, befälhavare trupper, troopers statliga och annan personal. Det finns många skäl att kontakta en Florida Officer Highway Patrol. Du kan tala med en officer att göra en komplimang eller klagomål om en trooper beteende eller kan redovisa en vårdslös förare, olycka eller trafikstockning. Instruktioner
1

Gå till den officiella Florida Highway Patrol webbplats (se Resurser). Klicka på kartan för Florida, som ligger på vänster sida av sidan, för att komma åt en förstorad version som visar trupp gränser.
2

Bläddra till tabellen längst ner på sidan för att hitta kontaktinformation på trupp huvudkontor och motsvarande kontaktinformation.
3

Klicka stadens namn under "Troop högkvarter" som motsvarar området och officer du vill kontakta.
4

Klicka "FHP Station Adress och telefonnummer" för att få en lista med kontaktuppgifter till stationerna Highway Patrol i hela Florida.
5

Ring truppen huvudkontor eller highway patrol station och begära att tala med Florida Highway Patrol officer du söker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147551.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.