Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur visa ditt körkort Spela gratis

Skaffa ditt körkort rekord är perfekt , särskilt för bakgrundskontroller via arbetsgivare . Ingen vill bli förvånad över vad som finns på hennes rekord genom att någon annan får tillgång till den först . En annan anledning till varför det är fördelaktigt är att vissa människor har ingen aning om att de har biljetter eller en suspension på sin licens . Det finns andra som kan ha haft kännedom om tidigare biljetter eller suspensioner , men har glömt bort dem . Lyckligtvis kan du få fri tillgång till din färdregistreringen nätet . Instruktioner
1

Gå till DMV webbplats för att få en kopia av din gratis körkort rapport. Leta efter " Rapporter & Records " till vänster på sidan och klicka på " Driving Records " längst upp på listan .
2

Input ditt födelsedatum , namn , körkort nummer och tillståndet i de obligatoriska fälten . Välj " Sök nu " alternativet längst ner på sidan och låta hemsidan för att bearbeta den information som du har angett .
3

Läs sekretesspolicy och medgivande som är noterat på sidan. Se till att du förstår villkoren och att du följer den politik korrekt . Till exempel måste du vara 18 år eller äldre . Bekräfta att du begär ett rekord för dig själv och inte någon annan . Välj " Jag godkänner " alternativet , följt av " Fortsätt " längst ner på sidan .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147540.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.