Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar Downs Spännband

Spännband Spännband är extremt enkel att använda och kan säkra last på baksidan av din pickup lastbil, släpfordon eller båt för att förhindra föremål från att lossna på motorvägen. När det används på rätt sätt, spärrade remmar installeras snabbt och kan kopplas ur snabbt samtidigt som det ger tillräcklig hållkraft för att förhindra att din last från att flytta. Instruktioner
1

Haka kortare Spännband änden till fordonets ankaret. Detta ankare är typiskt placerad på den inre sidan av en pickup säng eller på den övre skenan på en släpvagn. Du kan också använda gaffel krok på båtens övre skenan. Ratchet remmar använder två krokar för att fästa föremål som transporteras till det fordon på vilket det utförs. Kroken som är fäst vid ratchet änden av bandet måste installeras på detta ankare. Kroken slutet av den längre remmen
2

Position på en säker montering punkt på objektet som transporteras. Denna fästpunkt måste vara så nära till ratchet änden av bandet som möjligt för säker dragande.
3

Vik längre remmen över sig själv tills det är tillräckligt kort för att nå ratchet änden av bandet. På spärr, kommer du att se en rund leden mellan de två grenarna av spärr som är uppdelad i två med en lucka i mellan. De längre bandet glider igenom detta gap.
4

Dra dubbelvikta bandet genom springan och sedan dra bältet som du införes genom gapet mot det föremål som transporteras. Detta kommer att ta bort överskottet slack från spännbandet och tillåter dig att dra åt remmen nedåt.
5

Dra armen av spännbandet fram de ingriper utväxling och låser sig på plats. Detta kommer att vända led och dra åt remmen mellan de två krokarna. Ratchet arm av mekanismen och tillbaka tills remmen är tätt lindad runt pivot av Ratchet och lasten som transporteras är stadigt fäst på släpvagnen, flaket eller båt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147501.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.