Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Honda CRV Brandrisk

Honda CRV är en fyrhjulsdriven sport utility vehicle ( SUV ) finns i 2,0 - liters och 2,2 - liters versioner . Olika modeller av Honda CRV , börjar med 2003 års modell , har varit föremål för utredningar och rättegångar på grund av brandrisk i samband med fordonen . Oljefilter

Enligt en stämning som väckts mot Honda i 2007 , är oljefiltret i 2003 , 2004 och 2005 modeller av Honda CRV monterad för nära avgasgrenröret . Detta skapar möjligheten att olja läcker ut på varma grenröret och starta en brand .
Oljebyte

Honda sade att problemet orsakades inte av fordonets konstruktion , men den oljefilter packning fastnar i motorblocket efter den första oljebyte . Men, påpekade kärandena i de stämningar att andelen bränder orsakas av felaktig oljebyten var mycket liten .
Elsystem

I november 2010 Office of Defect utredning av National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) inlett en undersökning av en brandrisk orsakad av elektriska system 2006 Honda CRV . NHTSA fick tre separata rapporter om brand i förardörren orsakas av huvudströmbrytare för de elektriska fönsterhissarna .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147434.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.