Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Wire en Prius för bogsering

Toyota Prius är en populär hybrid fordon som förbrukar mindre bensin än traditionella bilar på grund av dess dubbla användning av en elektrisk motor som är driver fordonet. Prius är kan bogsera lätta nyttolaster såsom små rörliga vagnar. När du ansluter din Prius att dra en släpvagn, behöver du förmodligen att koppla släpvagnens bromsljus att arbeta med bromsljusen på Prius. Saker du behöver
Trailer brake-ljus kabelnät
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan av Prius och dra bort linern tyget stammen längst ner på stammen.
2

Ta bort plasten batteriluckan på passagerarsidan av stammen. Detta kommer att ge dig mer utrymme att arbeta som du ansluter sele släpvagnskablage till bromsljusen på din Prius.
3

Dra ledningsnätet fäst på baksidan bakljus på Prius och anslut släpets ledningsnätet till kabelnätet som leder till bilens bakljus.
4

Kör trådarna från släpvagnen bromsljus sele längs insidan av bilens kropp tills du ser dem sticker ut från undersidan av Prius.
5

Anslut trådarna från trailern ledningsnätet till den mottagande sele på Prius. Säkerställ att kabelanslutningarna är ordentligt anslutna. Installera sedan om stammen foder på din Prius.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147401.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.