Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hantera Driver Trötthet

Nedsatt syn, förvirrat tänkande, nedsatt reaktionsförmåga och omdöme problem är alla resultat av trötta förare. Dessa frågor, tillsammans med ett fordon i rörelse kan resultera i en olycka med allvarliga personskador eller dödsfall. Driver trötthet är vanligt, enligt en 2009 National Sleep Foundation opinionsundersökning. Ungefär en tredjedel av amerikanerna erkänner att somna under körning och 54 procent uppger att de har kört när dåsig. Lyckligtvis, med lite förtänksamhet och övervakning, kan du hantera trötthet innan det orsakar ett allvarligt problem. Instruktioner
1

Stanna och ta en paus om du har kört i mer än fem timmar i sträck. National Sleep Foundation rekommenderar en paus varje 2 timmar eller 100 kilometer.
2

Övervaka dig själv efter tecken på att du är trött eller dåsig såsom gäspningar, svårt att hålla upp huvudet, besvära undviker dagdrömma, driver ut av din lane, skruvat, saknade utgångar, svåra fokusering, överdriven blinka, irritabilitet eller aggressivitet.
3

stopp i ett säkert område och ta en 10 till 20 minuters tupplur för att ge dig själv resten du behöver återställa vakenhet. Öppna fönstret och skruva upp radion om du vill hålla sig vaken i ett par minuter tills du når ett säkert område.
4

Konsumera koffein som är ekvivalent med 2 koppar kaffe. Använd inte stimulantia som är starkare än koffein för att hålla dig vaken eftersom när de avklinga - ibland plötsligt - det kan leda till att du somnar utan förvarning och resultera i en olycka
5

. Växla förarna var 2 till 5 timmar för att hålla någon förare från att bli trött. Inte nöd, om resan tar dig längre än du trodde. Säkerhet är din prioritet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147371.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.