Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Lexus GS 10 AWD handtag i Snow ?

Lexus GS AWD är en fyradörrars sedan med Lexus . Bilen erbjuder prestanda och säkerhet och kommer med en kontinuerlig all - wheel drive system . Detta system gör det möjligt för föraren att styra bilen i alla utom de mest isiga förhållanden och kan förstärka förarens förtroende när du navigerar förrädiska förhållanden . Hantering av GS AWD i snö är hanterbar förutsatt att föraren har en klar uppfattning om hur fordonet fungerar . Instruktioner
Instruktioner
1

Använd Vehicle Dynamics Integrated Management ( VDIM ) för att upprätthålla perfekt kontroll i snöiga förhållanden . Detta system kombinerar bilens antisladdsystem med stabiliteten åtgärder för att tillåta dig att göra exakta svängar . Normalt kan vissa bilar tappa greppet och börjar sladda , men GS ger tillräckligt med energi till hjulen så att de kan vända sig.
2

Stoppa GS gradvis när du närmar dig din destination eller en stoppskylt . Tryck på bromspedalen upprepade gånger för att använda låsningsfria bromssystem för att stoppa smidigt istället glida . Bilen har ett system som kallas elektronisk bromskraftfördelning som ger den perfekta mängden tryck till bromsarna för att komplettera bromskraft.
3

Använd den elektroniskt styrda bromsar ( ECB ) System för att navigera GS just i snöiga förhållanden . Detta system ger en exponentiellt större mängd ström till dina hjul och låser dem på plats . Samtidigt , kommer din bil behålla vrida kontrollen så att du kan undvika hinder .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147354.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.