Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Reservdäck Säkerhet

Om du befinner dig på sidan av vägen med en genomborrad , strimlad eller lufttomt däck , kommer du sannolikt veta att reservdäck kan vara frälsare . När du gör bytet , vara noga med att göra det till en säker en. Kontrollera lufttrycket

Liksom vanliga däck , reservdäck kräver rätt lufttryck . För att säkerställa att däcket är klar för användning i händelse av en nödsituation , och att det inte kommer att strimla medan du kör , kontrollera nivån av lufttrycket på din fritid varje månad . Addera Dry Rotting < br >

hålla ett reservdäck i bagaget under en längre tid riskerar röta . Kontrollera reservdäcket regelbundet för små sprickor , och kassera den om du märker att det har blivit skadat .
Rätt Spare

Varje reservdäck är inte utformad för varje fordon . Använd inte ett reservdäck tas från ett annat märke eller modell av fordon .
Safe körhastighet

reservdäck är inte konstruerade för höga hastigheter . Medan du har ett reservdäck på bilen , inte överskrider 50 miles per timme ( mph )
Limit Använd

ihåg syftet med ett reservdäck . - - en säkerhetskopia när du har en oväntad händelse . Kör inte långa avstånd eller för längre perioder innan du byter ett reservdäck med en full - size däck .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147246.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.