Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Volvo S40 Safety Funktioner

Volvo S40 introducerades på den amerikanska marknaden under 2000. En förbättrad andra generationens fordon infördes 2004, enligt Edmunds.com. Edmunds stater nyare Volvo har en raffinerad stil med sportiga köregenskaper och dynamik rida. Volvo S40 har genomgående fått höga säkerhetskrav betyg från National Highway Traffic Safety Administration och Insurance Institute for Highway Safety. Volvo har varit att införliva innovativa säkerhetsfunktioner i sina bilmodeller sedan 1940-talet. Crash Protection

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) har gett Volvo S40 ett "bra" betyg (deras högsta betyg) för främre offset krasch Resultaten från 2002 till nuvarande modeller. Den IIHS gav också "Godtagbara" betyg för sidokollision 2005 till nuvarande modeller, och "Acceptable" betyg för tak tryckhållfasthet under 2004 att presentera modeller. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) gav Volvo S40 4:56 stjärnor på framsidan och sidokrockskydd.

IIHS och NHTSA frontalkrock tester är något annorlunda. NHTSA använder en direkt krasch av fordonets front in i en barriär vid 35 mph. IIHS använder en offset krasch vid 40 mph. En offset krasch är när effekterna barriär kontakter endast 40 procent av fordonet på förarsidan. Förespråkarna för denna design tror det bättre simulerar en frontalkollision när en förare drivor i mötande körbana.
Passenger Protection

2010 Volvo S40 är utrustad med standard sits bälten med bältessträckare. Alla säten har nackstöd med dynamiska nackskydd på framstolarna för att skydda i bakre kraschar. Front och sida krockkuddar är standard. Avancerade krockkuddar används som kan öppna snabbt eller långsammare, beroende på kraschen svårighetsgrad, för att skydda passagerarna.
Körsäkerheten

säkerhetssystem som är standard på Volvo S40 inkluderar övervakar däcktrycket, 4-hjul låsningsfria bromsar som hindrar bromsarna från att låsa och orsakar en sladd, antisladdsystem, akut bromsservon som förbättrar bromssträckan vid inbromsning och antispinnsystem att förhindra hjulslirning. Automatiska dörrlås och varselljus lampor är standard.
Barnsäkerhet

Barnstol nedre förankringen system, eller spärr, är standard för att hjälpa föräldrar säkra barnstolar. Inbyggda bilbarnstolar finns som tillval. En intern trunk frigöringsspaken är standard som gör att en person instängd i trunken för att dra en övergång för att avsluta. Fönsterhiss auto-reverse är standard på alla fönster för att förhindra att ett barn eller en vuxen från att bli instängd i en avslutande makt fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147193.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.