Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Airbag Säkerhetstips

Krockkuddar har varit en symbol för fordonssäkerhet sedan regeringen instiftade en lag 1998 som kräver att krockkuddar ska installeras i alla nya bilar. Sedan 1998 har krockkuddar inte bara skapats för förare, men även för andra passagerare i fram-och baksäte för att öka säkerhetsåtgärderna. Även krockkuddar räddar liv, kan de också orsaka skador om du inte följer de rekommenderade säkerhetstips. Luta dig tillbaka

Krockkuddar explodera från sina hölster så snabbt som 100 mph. Den kraft med vilken de öppnar kan bryta näsan samtidigt rädda ditt liv. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) rekommenderar att förarna ska driva sina platser tillbaka så deras kistor är minst 10 inches från ratten. Om benen inte kan nå, justera vinkeln på sitsen för att ge dig mer utrymme.
Hålla barn borta från Krockkuddar

kraft vid vilken krockkuddar distribuera kunde vara ännu mer skadligt för de små ramarna för barn. Den ARISE Stiftelsen råder förare att "aldrig placera en babyskydd eller bilbarnstol i framsätet på en bil med en passagerare-sido-airbag." Den kraft ett slag mot huvudet eller bröstet kan leda till dödsfall.
Pensionärer Akta

Skelettet blir skörare som du ålder. Pensionärer står inför samma hot som barn när det kommer till krockkuddar. Pensionärer rekommenderas att sitta i baksätet på bilar på grund av den skada effekten en airbag kan ha på sina ben. Safecar.gov, en filial av NHTSA, meddelar att personer med sköra ben eller andra medicinska tillstånd som sätter resenären i riskzonen för irreparabla pauser att överväga att avinstallera krockkudden.
On /off-switchar

On /off-switchar kan installeras för speciella medicinska tillstånd, äldste licensierade att köra och mödrar med barn som måste åka i framsätet. NHTSA måste godkänna on /off switchar installation. Med dessa switchar kan du stänga av strömmen till airbag bort så att den inte distribuera om du har små barn i framsätet.
Minns din förarens Ed Instruktioner

Instruktionerna förarens utbildning lärare gav dig i gymnasiet är idealiska att följa när man kör fordon med krockkuddar. Håll händer och 10:00 och 02:00. Tillverkarens anvisningar för fordonet sannolikt åter betona detta. När krockkudden aktiveras, kommer armarna inte vara i vägen för att hindra den från att aktivera korrekt. Vara en defensiv förare och uppmärksamma potentiella faror framför dig. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147191.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.