Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur synka min bil Applications

Den Sync-systemet är i GM bilar som Ford, Lincoln och Mercury. GM och Microsoft samarbetat för att ge Bluetooth-kapacitet med din mobiltelefon eller handdator. Med Sync kan du ringa handsfree-samtal och ljud integration. Om du har en GPS-system, kan du använda Sync för att ladda ner kartor till din mobiltelefon. Du kan även ansluta din iPod, MP3-spelare eller annan musikspelare till din Sync USB-port. Med Bluetooth-kapacitet, kan du synkronisera din bils applikationer med din mobiltelefon. Instruktioner
1

Sätt ditt fordon i "park", men lämna motorn på. Sync kommer inte ställa upp när fordonet är i rörelse.
2

Tryck på "MENU" knappen på din mobiltelefon. Navigera till "Bluetooth" och välj "Lägg till en enhet." Välj din bils modell i listan över Bluetooth-aktiverade enheter. Klicka på "OK"-knappen för att bekräfta ditt val.
3

Tryck på "Telefon"-knappen på bilens radio. Tryck "Seek" eller "Track" knappen tills du ser "Lägg till Bluetooth-enhet" visas på skärmen. Tryck på "OK"-knappen.
4

Vänta rösten uppmanar dig på Sync-system. Sök efter din mobiltelefon på Sync-system. Välj "Sök" eller "Sök efter anslutning." Se din manual om du har problem med att hitta din telefon.
5

Ange PIN visas på skärmen Synkronisera. Vänta på Sync-systemet för att säga, "Device Connected."
6

Leta bilens Sync-system på din mobiltelefon. Det bör ligga under Bluetooth-menyn. Välj vilket program du vill använda på din mobiltelefon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147190.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.