Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur hittar jag auto ägare av deras registreringsskyltar ?

Varje bil kör på vägen är skyldig att vara registrerad med en statens avdelning för motorfordon och måste ha en skylt fordonsregister , mer känd som en registreringsskylt , fäst fordonet. Den registreringsskylt innehåller en unik numerisk och alfanumerisk kod som kan användas för att identifiera ägaren . Public Records
p Om en individ vill få mer information om ett fordons ägare , kan han gå en online offentliga register hemsida för en avgift som varierar från $ 25 till $ 100 . De resultat som onlinetjänster kan innehålla ägarens namn , adress och födelsedatum , tillsammans med bilens identifieringsnummer , registreringsdatum , olycka historia , titel nummer och ägande historia . Läs det finstilta för tjänsteleverantören eftersom tjänsterna inte garanterar resultat .
Privatdetektiv

Anställa en privat detektiv är betydligt dyrare än att använda en online-tjänst , men detektiv kanske kunna garantera sina resultat och ge ytterligare information om fordonets ägare .
DMV och polis

grund lagar om personlig integritet , Institutionen för motorfordon ( DMV ) kommer inte avslöja uppgifter bilägande från en registreringsskylt check . Om skälen för husrannsakan behandlar en hit - and- run olycka , ring din lokala polisen omedelbart .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147067.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.