Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad är ett fordon s Sway Bar ?

En krängningshämmare --- även kallad en krängningshämmare , krängningshämmare eller krängningshämmare --- är en anordning som minskar fordonets tendens att rulla i kurvor , enligt till webbplatsen TurnFast . Så fungerar

Som en bil går runt en sväng , lutar kroppen mot utsidan hjulen och har en tendens att lyfta upp och bort från de inre hjulen . Å andra sidan , försöker upphängningssystemet för att hålla hjulet på marken. En krängningshämmare förbinder vänster och höger sidorna av suspensionen på bilens kaross , vilket minskar tendensen av kroppen och fjädring för att separera i kurvor .
Stelhet

sway bar måste tillhandahålla en tillräckligt styv förbindelse mellan de vänstra och högra sidorna av bilen att fungera korrekt. Det bör dock också ha tillräcklig flexibilitet för att undvika att dra inuti hjulen från marken , vilket ökar bilens tendens att rulla .
Övriga fakta

Passenger bilar har vanligtvis en krängningsstång framför att stabilisera roterande däcken. Vissa högre prestanda bilar har både främre och bakre vingla barer . Staplarna har olika former beroende på modellens chassi .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147061.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.