Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Autobahn A60 Hastighetsbegränsning

Det är liv i omkörningsfilen när du kör på motorväg . Med nästan inga hastighetsbegränsningar , är Autobahn A60 i den tyska provinsen Rheinland - Pfalz är det bästa sättet att resa genom västra Tyskland , till otroliga hastigheter . Förslag på hastighetsgränser

Om två tredjedelar av Autobahn A60 är hastighetsgränsen gratis . Föreslagna gränser för 130 kilometer i timmen , eller 81 mph , existerar , men detta anses vara bara ett sätt för regeringen att täcka sig , enligt gettingaroundgermany . De platser som faktiskt har en hastighetsbegränsning är oftast runt farliga kurvor i vägen, stora korsningar eller områden med tung trafik .
Miljöfrågor

Miljöaktivister i Tyskland vill ställa en hastighetsbegränsning på 120 km /t , hävdade att det skulle bidra till att minska växthusgaser med 30 procent . Bil lobbyister hävdar att vägar utan hastighetsgränser uppmuntra biltillverkare att skapa säkrare och mer miljövänliga fordon .
Safety First

Körning på så höga hastigheter kan innebära fara , men många designelement har införts, såväl som en hög underhållsnivå . Vägarna är alla frysa resistenta betong , reflektor guideposts är varje 50 meter , och scanning utrustning kontrollerar varje kvadratmeter för defekter . Om det finns en liten defekt i vägen , är hela avsnittet ersätts , för att garantera säkerheten för alla förare .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147009.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.