Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad Är Plattan Krav i Wisconsin för en lätt lastbil drar en trailer?

Wisconsin drivrutiner med en personlig lätt lastbil för att dra en släpvagn måste följa alla statliga lagar om krav registreringsskylt för både bil och släp. Beroende på vagnens storlek och användning, får en registreringsskylt inte krävas på det när du reser inom staten. Veta statens krav bidrar till att säkerställa att lagen uppfylls. Lastbil Tallrikar

Även om det finns några speciella registreringsskylt krav för lätta lastbilar som används för att dra en släpvagn i Wisconsin, måste alla lätta lastbilar har lämpliga plattorna. De flesta lastbilar måste ha "Truck-privat transportör" plattor som betecknar lastbilen som en personlig bil. Plattorna utfärdas med en vikt klistermärke i en av tre storleksklasser, A, upp till 4500 pounds, B, upp till 6000 pounds, och C, upp till 8000 pounds. Plattorna skall förnyas varje år med alla registrera och förnya varierande med lastbilens vikt. Lätta lastbilar som bara används på en gård och att pendla till och från ett jobb kan utfärdas plattor som betecknar det som en "Farm lastbil." Plattor för en farm truck måste förnyas vartannat år.
Trailer Tallrikar

Wisconsin kräver inte släp som väger mindre än 3000 kg. att ha en registreringsskylt eller vara titeln eller registreras hos staten, men alla vagnar över 3.000 pund. måste ha en platta. Den typ av fordon som används för att dra släpet ändrar inte kraven registreringsskylt. Camping och pop-up släp skall uppfylla samma krav registreringsskylt. Trailers som hyrs ut eller används för uthyrning skall ha en registreringsskylt, oavsett vikt. Dessutom föreslår Wisconsin Department of Transportation att släpvagnens ägare registrera sina släp oavsett vikt, som andra stater kan kräva att alla vagnar ha registreringsskyltar.

Vissa sport utility fordon och skåpbilar betecknas som lastbilar och måste ha lastbil plattor i Wisconsin. Enligt Department of Transportation alla stadsjeepar och paketbilar som har 50 procent eller mer av fordonets yta betecknas som lastutrymmet måste vara registrerad som lätta lastbilar. Förare som köper en trailer som inte är licensierad och inte har plattorna kan transportera vagnen hem, men det bör då registreras så snart som möjligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146992.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.