Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur få min MVR Rapport från Alabama

En motorfordon rekord (MVR) listar körvanor av en bilägare under en tidsperiod. I Alabama, kan en MVR köpas av föraren av en bil för förarens egna uppgifter, eller det kan ges till en tredje part, t.ex. en arbetsgivare där föraren kan bli anställd. Många försäkringsbolag kan också kräva en drivrutin för att tillhandahålla en kopia av hennes egen MVR när försäkra fordonet. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling och skrivare (om nedladdning beställningsformulär) katalog check eller postanvisning för aktuell applikation summan som anges på ansökningsblanketten
kuvert och frimärke
Visa mer Instruktioner
1

Ladda ner den senaste Alabama MVR förfrågningsformulär ansökan på http://www.dps.state.al.us/driverlicense/forms/DLRecordRequest.pdf.
2 < p> Skriv ut en kopia av Alabama MVR begäran ansökningsblanketten och fyll i den begärda informationen. Detta kommer att omfatta det fullständiga namnet på föraren, Alabama State körkort nummer, personnummer, om förarens licensnummer är inte tillgänglig, aktuell adress och telefonnummer dagtid där sökanden kan nås.
Sida 3

Skriv en check eller en postanvisning utställd på "Alabama Department of Public Safety" i summan som anges på ansökningsblanketten. Som av november 2010, är ​​det Alabama MVR förfrågan avgift $ 5,75.
4

Placera det ifyllda formuläret och betalning i ett kuvert och försegla. Adress kuvertet till: Driving Record Request, Körkort Division, PO Box 1471, Montgomery, AL 36.102-1471.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146982.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.