Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Automobile Supply påminner

I bilindustrin, varuförsörjning återkallelser är en nödvändig del av livet. Processen att påminna om vissa bilar är ett sätt att skydda konsumenterna från eventuella risker som kan uppstå på grund av konstruktionsfel i vissa modeller samt eftermarknaden delar som tillverkats av andra företag än bilens original tillverkare. Om du är intresserad av att köpa en ny eller begagnad bil, kommer denna information vara till nytta för dig att veta. 2011 Hyundai Sonata påminner

2011 model-år Hyundai Sonata återkallelsen omfattar fordon som tillverkas mellan December 11, 2009 och September 10, 2010. Anledningen till återkallelsen är ett problem med styrsystemet. På vissa av dessa fordon, kunde rattstången mellanaxeln kardanknut anslutningar har antingen varit dåligt byggda eller dåligt åtdragna. Hyundai återförsäljare har erbjudit sig att inspektera dessa anslutningar och reparera eventuella problem gratis.

En andra 2011 Sonata minns, innebär en möjlig felaktig dörr-låsmekanism. En bekvämlighet mekanism för att låsa upp dörren lättare kan leda till att dörren stängs felaktigt. Hyundai återförsäljare kommer att ersätta den defekta lås kostnadsfritt.
2010 General Motors Säkerhetsbälte Recall

Den 2 september 2010 utfärdade General Motors Corporation en återkallelse som täcker många modeller, inklusive Saturn Outlook, Buick Enclave, Chevrolet Traverse, och GMC Acadia. Återkallelsen omfattade 2009-2010 årsmodeller för problemen kring spännen säkerhetsbältet. På vissa av dessa fordon, var den andra raden slide trim förseglar skyddar konstruerad på ett sätt som begränsad rotation av bandet när sätet flyttas från en liggande till ett upprätt läge. Detta kan orsaka utsläpp för att vara deprimerad, vilket leder till en ökad risk för skador.
2005-2008 Toyota Corolla motormodul påminner

Toyota har fått en hel del uppmärksamhet i media under de senaste åren. En av de mest anmärkningsvärda av Toyota återkallelser var Corolla och Corolla Matrix påminner, som omfattade 2005-2008 årsmodeller. De problem som är ansvariga för denna återkallelse härrör från problem med konstruktionen av fordonens moduler för motorstyrning, vilket skulle kunna resultera i att motorerna släpps ned under körning, förutom flera andra möjliga fel. Problemet är vanligare med två-hjulsdrivna versionerna av fordonet med 1ZZ-FE motormodell. Återförsäljare erbjuds att byta motor
modellerna

kontroll gratis.

Toyotas hotline

1-800-331-4331

National Highway Traffic Safety Administration

1-888-327-4236
2009 Nissan bromscylinder Recall

Den 14 december 2009 var 2009 Nissan Sentra ämnet ett återkallande i fordonet bromssystem. Problemet härstammar från användningen av defekta Bosch huvudcylindrarna. Cylindrarna kan tillåta bromsvätska till läckage, vilket i sin tur kan leda till att fordonets bromssystem för att misslyckas. Eventuella problem kan innefatta ökad bromssträcka och potentiell kollision. Återförsäljare kommer att inspektera cylindrarna och byt dem vid behov.

Nissan minns informationen

1-800-647-7261

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146926.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.