Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Det korrekta sättet att använda säkerhetsbälte

Säkerhetsbälten är utformade för att minimera skadan om du är inblandad i en trafikolycka. Beroende på hur allvarlig kollisionen, får ett säkerhetsbälte rädda ditt liv genom att stoppa kroppen från att slå instrumentbrädan eller vindrutan. Bilbälte krävs också enligt lag, och underlåtenhet att göra detta kan resultera i ett brott. Både förare och passagerare måste använda bilbälte, och både axeln och höftbälten bör säkras. Saker du behöver
fordon som är utrustade med säkerhetsbälten
Visa fler instruktioner
1

komma in i bilen och sitta i en bekväm ställning.
2

Placera axelremmen över din högra axel om du är på rätt sida av fordonet och över vänster axel, om du är på vänster sida.
3

Pull försiktigt på axelremmen och dra den över bröstet, så att den ligger i mitten av din axel. Justera bältet så att det håller din kropp ordentligt, men inte för hårt. Bär inte bilbältet under armen. Bär inte bilbältet löst, eftersom detta inte kommer att hindra dig från att kastas mot instrumentbrädan eller vindrutan.
4

Slip spännet axelremmen i spännet låsmekanism och lyssna efter "klick. " Se till att bältet inte är vridet, eftersom detta minskar bredden av bandet, som har utformats särskilt för att sprida kollisionskraft över hela kroppen.
5

Tug remmen uppåt för att kontrollera att spännet är låst ordentligt.
6

använda bilbälte även om du är gravid, men placera höftbältet lägre än normalt så att det sätter tryck mot dina bäckenet och inte mot magen.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146803.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.