Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bil Seat säkerhetsregler i Calgary

Bilbarnstol säkerhet är en viktig del av att köra säkert. Inte alla vet hur man installerar en stol bilsäkerhet för barn, som kan riskera liv och hälsa för barnet. Calgary Health Region har erbjudit en lista med regler och lagar publiceras av Transport Canada att hjälpa mödrar och förare med bilstol säkerhet och regler i Calgary. När du vill använda barnstolar

Lagarna i provinsen Alberta tillstånd att förare är ansvariga för alla andra passagerare som är under 16 år. Om barnen är yngre än 6 eller mindre än 40 pounds (18 kg), finns det särskilda lagar om hur barnet ska sitta i bilen. Den lagar konstatera att godkända bilbarnstolar måste användas, måste vara korrekt installerad, och barnet måste vara korrekt spännas i sätet.
Godkända bilbarnstolar

Enligt till Transport Canada och Alberta lagar, bör barn som är yngre än ett år ska placeras i en bakre-faced säkerhet stol. Du bör inte välja ut en framåtvänd stol tills barnet är minst 20 pounds (9 kg), så att barnet kan stödja sig. En framåtvänd stol är lämplig för barn tills de fyller 6 respektive 40 pounds (18 kg), så att sätet är användbar i flera år. Bältesstolar bör endast användas för större barn, som väger av mellan 40 pounds och £ 80, så att barnet kan sitta säkert i stolen. Bältesstolar ska användas för barn som vuxit ur den framåtvända bilbarnstol.
Säkra Seat Lagar

Alla bilbarnstolar måste säkras med en bil bilbälte eller med en ankarplats systemet. Den framåtvänd stol och bälteskudde måste också säkras med en topp tjuderband. För diagram över hur bilsäkerhet säten anordnas, besöka Calgary webbplats Health Region beläget i referens avsnitt.
Korrekt Barn Buckling

Innan knäckning ditt barn till bilbarnstol, själva sätet bör säkras ordentligt, enligt kanadensiska Transport och Barnsäkerhet lagar Seat. Spännet som går över barnet för säkerheten bör placeras på armhålan nivå. Selen ska sitta, men inte för hårt. För att testa sele, plats ett finger mellan selen och barnets nyckelben.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146776.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.