Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Oregon Seat Belt Lagar för barn

Oregon barn bilbälte lagar hjälpa förare i korrekt besöksförbud barnen för deras skydd under cykling i ett motorfordon. Barn passagerarnas säkerhet lagar är i kraft för barn från spädbarnsåldern genom ålder 8. Barn över 8 år måste följa samma lagar bilbälte som vuxna. De säkerhetsbälten lagar gäller för passagerare i motorfordon, inklusive bilar, lastbilar, husbilar och avgift-baserade transportsystem bär 15 passagerare eller mindre. Bakåtriktade säten

Spädbarn måste rida i en godkänd bakåtvänd bilbarnstol tills de når 12 månaders ålder och väger minst 20 pounds. Båda kraven måste vara uppfyllda innan spädbarn tillåts att rida i framåtvända säten.
Framåtvända säten

Barnen får rida i ett framåtvänt bilbarnstol gång de väga minst 20 pounds eller mer och är skyldiga att rida i en godkänd bilbarnstol tills de väger minst 40 pounds.
bältesstolar

Barnen får rida i en bältesstol när de når 8 år eller en höjd av 4 meter, 9 tum. Enligt Alliansen för gemenskapens Trafiksäkerhetspriset av Oregon, gäller bälteskudde kravet inte om baksätet av en bil är endast utrustade med midjebälte, så länge barnet är fäst vid bältet.

Bälten

Barn 8 år och äldre, eller de högre än 4 meter, 9 tum, är skyldiga att använda bilbälte. Acts of Oregon påstår att, "är barnet ordentligt säkrade Om höftbälte är lågt placerad över låren och axelremmen är placerad över nyckelbenet och bort från halsen." | Sök | Pick-up Lastvagnar Till Salu

Barn under 18 år är förbjudet att rida i den öppna sängen av en pick-up truck eller någon extern del av ett fordon utom under strikta kriterier som anges i Oregon Vehicle Code ORS 811,205. Addera Rekommendationer

Enligt Oregon Department of Transportation, erbjuder National Highway Traffic Safety Administration följande rekommendationer som inte ingår i Oregon lagar stolen så av 2010 : Barn bör åka i bakåtvända bilbarnstolar tills de når den övre höjd eller viktgränser rekommenderas av bilbarnstol tillverkaren, och barn under 13 år bör åka i baksätet, vilket minskar risken för en krasch-relaterade skador med 37 procent .
Kränkningar

Per den 1 oktober 2009, chaufförer som inte följer med säkerhetsbälte eller fasthållningsanordning för barn lagar är skyldig till en klass D trafikförseelse enligt Oregon fordonskod ORS 811,210 och ORS 815,055, som bär med sig en $ 142 böter. Förare som tillåter barn under 18 år att rida i sängen eller yttre del av en pick-up truck är skyldig till ett klass B kränkning enligt fordons-kod 811,205 och kommer att bötfällas $ 242.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146734.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.