Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Auto Tint Lagar i Georgia

Det är lagligt för en förare att lägga nyans till fönstren i hennes bil i Georgien. Av säkerhetsskäl finns det en gräns för hur mörkt och hur reflekterande en förare får tona hennes fönster. Varje Georgia Föraren måste följa dessa lagar. Det enda undantaget är för dem som har ett medicinskt tillstånd som kräver henne att ha mörkare nyans för hennes bilfönster. Mörker och reflekterande Auto Lagar Nyans i Georgia

I Georgien är Färgtoning mörker mätt med synligt ljus (VLT) procent. Måttet visar hur mycket ljus kan passera genom fönstret baserad på kombinationen av filmen och fönstret. VLT procentsats för framsidan, måste baksidan och bakre fönster släpper in mer än 32 procent av ljuset. Vindrutan kan också vara färgade, men det måste vara icke-reflekterande färgton och kan inte komma ner längre än sex inches från toppen av vindrutan.

Som solglasögon, toning film ibland har metalliska element som reflekterar inkommande ljus och hjälper till att hålla ner bländning och värme som kommer från synligt ljus. Medan den reflekterande nyans är till hjälp, för det är begränsat. Den främre och sidofönster kan inte vara mer än 29 procent reflekterande.
Undantag från lagar Auto Nyans i Georgia

Georgiens lagar auto nyans kan lyftas för förare eller passagerare som har ett medicinskt tillstånd som kräver dem att ha mörkare skuggning på sina bilfönster. Att vara befriad från de lagar auto Nyans i Georgia, måste föraren lämna in en ansökan om undantag till Window Tint lag till Georgia Department of Public Safety.

Föraren måste innehålla hans fullständiga namn, födelsedag, utskick adress, Georgia körkort nummer, märke, modell, registreringsnummer och VIN av fordonet, ett ifyllt och undertecknat intyg från förarens läkaren, namnet på fordonets ägare om det är någon annan än den sökande och underskrift av en förälder eller juridisk vårdnadshavare om sökanden är under 18 år.
Ytterligare Auto Nyans Lagar i Georgia

Alla tonade fordon måste ha ett klistermärke på vindrutan som verifierar lagligheten av färgton. Dessutom måste fönstren tonas med certifierad film från tillverkaren. Röda nyanser är olagligt i Georgien.

Underlåtelse att följa lagar auto Nyans i Georgien skulle kunna resultera i en biljett eller en domstol datum. Var noga med att be din återförsäljare om filmen de är tillämpar är certifierad. Fordon med icke-certifierad film eller toning som är för mörkt kommer sannolikt misslyckas Georgiens kontroll fordonsregister.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146733.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.