Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man bogsera med en minibuss

Minibussar är multi-purpose vehicles och till skillnad från lastbilar och stadsjeepar, minibussar har en framhjulsdriven, vilket gör dem säkrare och mångsidig att bogsera en annan bil under våta förhållanden. Du behöver en fiberkabel paket för din minibuss för att säkert dra en släpvagn. Saker du behöver
Bogsering paket (frame Hitch, extern överföring oljekylare, släpvagn kabelnätet, elektrisk broms controller)
Visa fler instruktioner
1 vikt

Kontrollera och storlek av släpvagn du vill bifoga till din minibuss mot vad din minivan bruksanvisning säger är kompatibel. Läs vad den har att säga om cyklar och allt annat kan hängas på baksidan av släpet.
2

Kontrollera din minibuss handbok för maximal dragkapacitet. Bogsering kapacitet och specifikationer kan variera. Vissa minibussar har en standard 1500 till 1800 pounds kapacitet. Andra kan bogsera så mycket som 3500-3800 pounds.
3

Beräkna din minivan bakre överhäng till hjulbasen förhållande. Dela upp det bakre överhänget längd med längden på hjulbasen. Sedan multiplicera den siffran med 100 för att erhålla en procentsats. Denna procentsats kommer att vara 45 till 55 procent med de flesta minibussar, vilket ger ett genomsnitt på 35 procent. Ju mindre andel, desto bättre din minibuss kommer att hantera lasten.
4

Fäst bogsering paketet, eller har det installerat av en professionell i en bil tjänst.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146697.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.