Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kör en Grand Marquis i Snow

The Mercury Grand Marquis är en amerikansk bil med bakhjulsdrift. Den har en stor V8-motor, två-hjulsdrift och en liten mängd markfrigång. Enkelt uttryckt är detta fordon inte idealiskt för snön. Var extremt försiktig när du kör en Grand Marquis de hala förhållanden som snö och is medföra. Bakhjulsdrift är en nackdel eftersom bilen tappar fästet när bakhjulen driver och glider ut lättare. Ändå, lära sig att använda en två-hjulsdrivna bil såsom Grand Marquis i snön när inga andra alternativ presentera sig. Instruktioner
1

Förbered din bil innan du beger dig ut. Se till att du bär kedjor och nödraketer nöd. Se också till att dina vätskor är toppad med ett extra öga för frostskyddsmedel, vindrutan torkar vätska och bromsvätska. Se till att dina däck är klassade för körning i snön och att de har rätt mängd dragkraft.
2

föregripa problemen innan de inträffar. Körning i snö kräver mycket mer eftertanke än på torra vägar. Till exempel, måste du ta hänsyn till en skarp sväng långt innan du är mitt i svängen. Du måste sakta ner och ta svängen så bred som möjligt, utan att däcken lös och orsakar en avknoppning. Öka din följande avstånd. Det kommer att ta dig mycket längre tid att sakta ner på en isig väg.
3

Lätta på ditt användande av bromsarna. Överanvända bromsarna är en viktig orsak till olyckor i snön. Särskilt i tunga, bak-hjulsdrivna bilar som Grand Marquis, racketen på bromsarna tvingar däcken för att låsa upp och den bakre delen av bilen att spinna utom kontroll. Vid det här laget, har du liten eller ingen kontroll över bilen. Växla till en lägre växel på nedgraderingar så transmissionen saktar bilen ner snarare än bromsarna.
4

använda kedjor i extrema förhållanden. Att ha kedjor på Grand Marquis skapar betydligt mer dragkraft än någon körteknik eller vinterdäck. Vet hur du fäster dem på dina däck eftersom många kedjor har olika installationsprocedurer. För en rear-wheel-drive bil, kedjorna måste fästas till bakhjulen. Beakta den maximala hastigheten för körning med kedjor eftersom det ofta är lägre än för bilar utan kedjor. Öva att sätta dina kedjor på under torra förhållanden, eftersom det blir exponentiellt svårare när det snöar, kallt och blåsigt och du har bråttom.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146696.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.