Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Florida DOT Highway Safety Rules

Department of Transportation i Florida har tagit fram regler för att hålla dig säker när du kör på motorvägar. Allmänna regler om vad man ska göra eller inte göra när du kör, regler för användning av säkerhetsbälten och bilbarnstolar och regler som är utformade för att hålla motorcyklister säkra är alla en del av vad som klassas som motorväg säkerhet. Allmänna säkerhetsföreskrifter

En viktig säkerhets regel att komma ihåg är att köra defensivt snarare än offensivt. Du är mer benägna att stanna säkert om du är beredd på en annan förares misstag än att reagera när man råkar. Röka, äta och dricka är aktiviteter som bör undvikas under körning. Kommunikationsenheter som mobiltelefoner bör endast användas i händelse av en nödsituation som de är störande för förarna. Om du blir distraherad eller märker att du inte är så alert som när du började din enhet, för att vara säker är det bäst att dra över till en rastplats och ta en paus från körningen.
Säkerhetsbälte och Bil Seat Regler

Florida följer den "på det eller Ticket" regeln. Föraren av ett fordon är ansvarig för alla passagerare som inte har sin säkerhetsbältena fastspända, och är en biljett. När det gäller barn, det finns olika säkerhetsbestämmelser beroende både på ålder och barnets storlek. Barn som är kortare än ett år och väger under 20 pounds måste placeras i en bakåtvänd bilbarnstol. Framåtriktade bilbarnstolar tillåts om barnet är i åldrarna ett och fyra och väger mindre än 40 pounds. Bältesstolar blivit ett tillgängligt alternativ genom åldrarna fem och åtta under förutsättning att barnet väger mer än 40 pounds och har en höjd på mindre än fyra fot och nio inches. Efter att barnet har fyllt åtta år eller är minst fyra meter, nio inches tall, då han kan rida utan en bältesstol så länge säkerhetsbältet passar ordentligt. Som en säkerhetsåtgärd, bör inga barn under 13 år åka i framsätet.
Motorcykel Säkerhetsföreskrifter

Motorcyklar har sina egna säkerhetsregler att följa när körning på en motorväg på grund av arten av sin konstruktion. Hjälmar är en lag, men också bära lämpliga kläder är viktigt när man rider motorcykel i händelse av en olycka. Detta innebär långärmade skjortor, byxor och slutna rejäla skor eller stövlar ska bäras. Reflexer hjälper till att förbättra synligheten för en motorcyklist, särskilt på natten. Vid körning i en bil nära en motorcykel, inte delar körfält. Motorcyklar bör ges ett helt körfält till sig själva på samma sätt som en bil eller lastbil skulle ha. Varje gång en förare följer bakom en motorcykel, bör motorcykeln ges mer utrymme än en vanlig bil. Väderförhållanden ofta visa sig vara mer farligt för motorcyklar än de gör på täckta fordon, så måste förarna vara försiktig kring motorcyklar under något dåligt väder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146655.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.