Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

West Virginia DMV Regler för dra släpvagnar

dra släpvagnar, även känd som utility trailers, är utan strömförsörjning och är användbara för dragande många saker som motorcyklar, fyrhjulingar, traktorer eller virke. Dra släpvagnar varierar i vikt, storlek och syfte. Eftersom en bogserlina släpvagn anses ett fordon i West Virginia, måste den ha licens innan de tas på vägen. Betydelse

Föreskrifter rörande dra släpvagnar skiljer sig från stat till stat. Som bosatt i West Virginia, är det viktigt att känna till Department of Motor Vehicles (DMV) reglerar dra släpvagnar för att vara kompatibel med lagen, och undvika böter och eventuellt fängelse.
Registrering förordningar
p Om du köper din släpvagn från en individ snarare än en West Virginia återförsäljare, kan du ansöka om titeln och registrering antingen personligen på ett av divisionens regionkontor, eller genom post. West Virginia kan du också ansöka om titeln och registrering genom privatägda, division-reglerade licens tjänster. West Virginia återförsäljare är skyldiga att ta ut avgifter och skatter, och att betala dem till DMV när de säljer du ditt släp. Denna regel gäller oavsett om du har betalat för din trailer i sin helhet vid tidpunkten för köpet.
Application tillbehör
p Om du köper en ny trailer från en återförsäljare, vare sig i West Virginia eller någon annanstans, ger återförsäljaren ett dokument som kallas tillverkarens intyg eller utlåtande av ursprung. Tillverkarens intyg eller ursprung krävs för att titeln din nya trailer. Du måste ha bevis på din släpvagn inköpspris när de ansöker om titeln och registrering. Om du köpt din släpvagn från en West Virginia återförsäljare, kan hon intyga köpeskillingen på botten av Form DMV-1-TR, Titel Application. Om din återförsäljare inte har slutfört denna certifiering formulär, måste du lämna en kopia av återförsäljarens faktura. Om fordonet är köpt från en out-of-state återförsäljare, en faktura återspeglar köpeskillingen skall bifogas ansökan. Enligt West Virginia DMV
Avgifter

, klass T fordon är släpvagnar (inbegripet båtsläp och påhängsvagnar) som väger mindre än 2000 kg. totalvikt som är avsedda att dras av en klass A fordon. En A-fordon: varje fordon som är självgående. Registreringsavgifter, inklusive en kull avgift är för klass T fordon pro-rankade på en treårig cykel. Som av 2010, är ​​ett treårigt registrering $ 27, är en tvåårig avgift $ 18 och en ettårig anmälningsavgiften är $ 9.
Undantag

klass T trailers är undantagna från kravet att ha ett uttalande om försäkring vid tidpunkten för registreringen. Klass T trailers är undantagna från 5 procent moms på en fordonens värde vid tidpunkten för registreringen om släpvagnen har redan titeln i ditt namn i en annan stat.
Tidsplan

När du köper en ny trailer, kan dealern utfärda en tillfällig skylt som är giltigt i 60 dagar. Om du redan har en West Virginia registreringsskylt som är giltig, för en avgift på $ 5,50, kan en återförsäljare överföra dina registreringsskyltar. Denna tillfälliga tag överföring är också lagligt i 60 dagar. Om du är en ny hemvist i delstaten West Virginia, och du redan äger en släpvagn, har du 30 dagar på dig att registrera din släpvagn.
Påföljder
p Om du bogserar en släpvagn utan att ha det ordentligt titeln och registrerats hos West Virginia DMV, är du skyldig till en förseelse och kan laddas böter på upp till $ 500 för din första brottet. En andra förseelse bär en böter på upp till $ 500 och upp till sex månaders inspärrning i ett län eller regional fängelse.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146627.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.