Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Car Window Tinting Begränsningar

Toning fönstren på din bil är ett bra sätt att ändra utseendet på din bil, men innan du tona dina fönster, är det viktigt att känna till de regler och bestämmelser i ditt område. Mängd Tint

Den viktigaste delen av färgton lagen är hur mörk nyans kan vara.

Tinting sker genom PROCENT definierar hur mycket ljus nyans släpper igenom. En 35 procent nyans släpper igenom 35 procent av den möjliga ljus. Detta är också kallad synligt ljus, eller VLT.

Ljustransmission procent sedan definieras som antingen netto eller film. Om ditt tillstånd tillåter 35 ton procent filmen betyder det att 35 procent av ljuset måste passera genom solskyddsfilm. Å andra sidan, vissa stater åtgärd nyans som 35 procent netto, vilket innebär att 35 procent av ljuset måste passera genom både filmen och glaset i fönstret.
Nyansering Områden

flesta statliga lagar visa varje uppsättning av fönster separat: fönstret tillbaka, baksidor, framsidor och visir. I de flesta stater, kan de bakre sidorutorna har en mörkare nyans än de främre sidorutorna.

Rygg och sidoruta färgton mäts med procent, medan visiret färgton mäts antingen genom hur många inches det kan förlänga ner eller AS-1, vilket är ett märke på bilens vindruta.
författningarna

förordningar varierar från staten om vilka typer av färgton och nivåer av färgton du kan använda på din bil. För att ta reda lagarna i ditt tillstånd, kontrollera med din statliga transport skåp eller lokala brottsbekämpande. Professionell färgbrytning butiker i området brukar också känna de lokala lagarna.
Varför det är Reglerad
toning

Fönster regleras för säkerheten för fotgängare, andra bilister och ofta, polis officerare. Med mörka rutor kommer begränsad sikt, särskilt på natten, vilket är ofta varför statliga lagar kräver strängare regler för de främre fönstren än bak. Den mörka nyans på fönstren kan också göra det svårt för poliser att se vad de kan stöta på i en bil. Det är därför många stater tillåter inte speglade finish på nyans.
Enforcement

Ägaren av bilen anses ansvarig för färgton och är därför ansvarig för att acceptera bestraffning, oftast i form av ett citat. När du reser ut ur staten, om ditt fönster färgton är mörkare än vad som är lagligt i en viss stat, är det på officerens gottfinnande huruvida eller inte utfärda en stämning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146614.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.