Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Offentlig skolskjuts Lagar

Public skolskjuts fokuserar på säkerheten för eleverna, ta dem från sina hem till skolan och tillbaka igen varje dag. Varje lokal skoldistrikt har en egen transport policy, medan statliga lagar reglerar användningen av skolbussar och lagar trafik som andra förare måste följa. Walking Policy

Lokala distrikt sätta sina egna strategier för elever gå till skolan. Policyn beror på platsen för skolan (stads-, förorts-eller landsbygd) och elevernas ålder. Skolorna ger i allmänhet gratis buss till studenter som bor ett visst avstånd. Stadens skolor kan fungera tillsammans med kollektivtrafik för att leverera service till och från skolan under rusningstid för studerande ryttare.
Skolbussar

utkanten brukar leverera en flotta av skolbussar för att transportera de flesta studenter. Bussar följer särskilda trafikregler i varje stat, även inte få göra högersvängar vid rött ljus, som krävs för att stanna vid järnvägsövergångar och begränsas till vissa körfält för färd på motorvägar.

Övriga förare måste också följa särskilda lagar när de stöter på en skolbuss. Förare får inte passera en skolbuss när dess lamporna blinkar eller när den stannade för att låta eleverna på eller av. Att främja säkerheten elev passagerare får straffen för osäker körning nära en skolbuss vara mer extrema än liknande trafikförseelser när skolbussar inte är inblandade.
Bussförare

Skola bussförare gäller särskilda lagar för att garantera eleven säkerhet. Vissa stater kräver bussförare att visa en historia av bra körning eller att inneha en kommersiell körkort, vilket kräver ytterligare tester. Bussförare ska verkställa statliga lagar som påbjuder den maximala kapaciteten för bussar och erforderlig säkerhetsutrustning, inklusive förbandslådor, säkerhetsbälten och brandsläckare. Bussförare är också föremål för lagarna i vissa stater som hindrar dem från att använda en mobiltelefon under körning.
Skolområden

flesta stater genomdriva en lag som ställer lägre hastighet gränser nära skolor. Skolområden är oftast märkta med skyltar som anger en hastighetsbegränsning på 30, 25 eller 20 mph. Föraren måste följa dessa hastighetsbegränsningar när barn är närvarande eller på skoldagar under vissa dagtid. Förare kan också möta hårdare straff för fortkörning i en skola zon eller kränka parkeringsregler nära skolor, exempelvis blockering bussfiler eller lastning zoner. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146608.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.