Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Michigan Child Seat Lagar

Staten Michigan stärkte sina barn lagar passagerarnas säkerhet i juli, 2008. Michigan höjt åldern och parametrar storlek vägledande användningen av fasthållningsanordningar för barn. Som Safe Kids Michigan anteckningar, kan det vara bra att hålla ditt barn i en bälteskudde, till exempel längre än vad som krävs enligt lag. Ålder och storlek Parametrar

Michigan lag kräver att alla barn yngre än 4 år säkras med en fasthållningsanordning för barn när de färdas i ett motorfordon. Ett barn som är 4, men mindre än 8 år gamla, och mindre än 57 inches tall måste rida i en ålder-lämpligt fasthållningsanordning, oftast en bälteskudde. Safe Kids Michigan meddelar att om ditt barn är under 8, men längre än 57 inches eller över 8, men kortare än 57 inches, bör du ändå överväga att använda en bälteskudde med det barnet, även om lagen inte kräver det.

Barn i åldrarna 8 och 15, samt barn som är minst 57 inches tall, kan använda ett bilbälte för vuxna. Den Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) konstaterar att barn under 3 måste åka i baksätet, om det finns i bilen. Sammanfattningsvis måste någon 16 eller äldre spännet upp när man rider i framsätet av ett motorfordon i Michigan.
Kränkningar

Michigan behandlar barn brott fasthållningsanordningar lag som civila överträdelser . Staten bedömer inte pekar på en gärningsman körkort. Det högsta bötesbeloppet för en första förseelse, enligt IIHS, är $ 10. Det är förarens ansvar att se till att alla barn under 16 är ordentligt fastspända. Individer 16 år och äldre står för sig själva, enligt Michigan lag.
Undantag

Vissa undantag gäller för Michigan lagar bilbarnstolar. Om ditt barn att rida i eller på en buss, skolbuss, taxi, moped, motorcykel eller annat motorfordon som inte krävs enligt federal lag att ha bilbälten, är han befriad. Ditt barn är också uteslutas om du ammar henne. Fysiska undantag finns, inklusive de för certifierade medicinska skäl, storlek eller dålig fysisk kondition. Barn i åldrarna 8 och 15 behöver inte använda bilbälte i baksätet av en bil om alla tillgängliga bälten som används, och alla åkande är ordentligt förankrade.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146592.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.