Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhetsbälte Krav för barn

Medan rättsliga kraven för barn passagerarnas säkerhet varierar från stat till stat - det finns inga nationella lagar - American Academy of Pediatrics (AAP) är en ledande auktoritet på ämnet. AAP fastställer en rad riktlinjer och krav för att säkerställa att du är ordentligt med ålder-lämpliga fasthållningsanordningar för barn för att hålla barnen säkra när de reser i motorfordon. De arbetar också för att se till att föräldrar och andra vårdgivare inte övergång barn till vuxna säkerhetsbälten för tidigt. Ålder och vikt Krav

Flera statliga lagar beordrat fasthållningsanordningar för barn konstatera att det system du använder måste vara "ålder-lämpligt." Det är där AAP riktlinjer, citeras ofta av vissa stater, komma till hands. Medan AAP överlåter åt instruktionerna som följer med barnstolar, satte de sig i stor utsträckning följt riktlinjer som krävs för att hålla dina barn säkert när du är på språng.

AAP uppmanar föräldrar att hålla spädbarn säkrade i en bakåtvänd bilbarnstol tills barnet är minst 1 års ålder och väger minst 20 pounds. Det finns två typer av säten som är lämpliga för spädbarn - spädbarns-endast säten som passar in i en bas och har ett bärhandtag och konvertibla bilsäten. Konvertibla bilsäten "konvertera" från bak-till framåtvänd som ditt barn växer. AAP rekommenderar att hålla ditt barn i bakåtvänd positionen så länge som möjligt. När ditt barn når tillverkarens längd och viktgränser att rida bakåtvänd rekommenderar AAP att byta till en framåtvänd stol, utrustad med en fem-punktsbälte. Du bör använda denna typ av sätet tills ditt barn växer ur det, oftast på runt 4 års ålder och cirka 40 till 80 pounds. Var och en av dessa ansökningar affix till din bil med antingen sitt bilbälte systemet eller, i nyare bilar, det låssystemet.
Bälteskudde Krav

Barn som växer ifrån en framåt säte som är vänt med en sele ska flytta till en bälteskudde, enligt AAP. Ditt barn har vuxit ur en framåtvänd stol när hon överskrider längd och vikt gränser som anges av tillverkaren, axlarna komma över de bästa sele slots, eller öronen når toppen av sätet. Bilbarnstol företag producerar både hög rygg och backless bältesstolar. En bälteskudde höjer upp ditt barn så att ett bälte för vuxna kommer att passa ordentligt. Bältesstolar kan bara arbeta med en axel /knä bilbälte. När den används med ett höftbälte bara är överkroppen kvar ohämmad, vilket ökar risken för allvarliga skador eller dödsfall vid en krock. Addera ditt bälte för vuxna Krav

AAP tror inte barn är redo att använda ett bälte för vuxna utan en bälteskudde tills de når 57 inches (4-fot-9-inches) tall. Normalt sker detta i åldrarna 8 och 12. Den ideella SafetyBeltSafe USA föreslår att du tar "5-stegs test" för att avgöra om ditt barn är redo för ett bilbälte för vuxna. Först måste ditt barn kunna sitta hela vägen tillbaka mot bilens säte. Hans knän ska böjas bekvämt vid kanten av auto sätet. Axelremmen bör korsa axeln mellan halsen och armen. Midjebältet måste vara så låg som möjligt, röra låren. Ditt barn ska kunna sitta kvar i detta läge under hela resan. Oavsett vilken set-up du går med, betonar AAP att barn rida i baksätet tills de är minst 12 år gammal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146573.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.