Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur vill kolla Krav Vehicle Safety

Innan ett fordon kan passera statlig inspektion, bilägare måste kontrollera och byta vissa saker som hänför sig till säkerhet. Om dessa poster är felaktiga eller saknas, kommer du inte att tillåtas att lagligt köra din bil eftersom din säkerhet och andras säkerhet äventyras. Varje stat har variationer i undersökningsbestämmelserna, men vissa poster är desamma i varje stat. Innan du börjar köra och /eller tar den ska registreras, bör du granska reglerna i ditt tillstånd för att se till att du inte missar någonting. Instruktioner
1

Kontrollera dina lampor. Låt någon stå framför bilen när du slår på strålkastarna, strålkastare, vänster blinker och höger blinker. Om allt fungerar som de ska, har den person som står i ryggen medan du kolla bromsljus, faror, vänster blinker och höger blinker. Om någon av dessa är defekt, byt ut eventuella glödlampor eller kåpor.
2

Kontrollera dina säkerhetsbälten. Kontrollera varje bilbälte för tårar eller potentiella säkerhetsrisker, sedan sitta i varje säte för att se om varje band fungerar. Om någon av dina säkerhetsbälten är rippade, kommer du inte passera en statlig inspektion. En trasig bilbälte kan kosta dig ditt liv.
3

Kontrollera din vindruta för sprickor. Små, knappt synliga sprickor är inget att vara orolig för, men de som är växande och längre än halva pekfingret motiverar en ny vindruta. Sprickor förvränga din syn på vägen och kan orsaka allvarlig försämring av din körning.
4

Kontrollera däckens mönsterdjup. Om dina däck är slitna och skallighet, kommer du inte passera de flesta statliga inspektioner. Om du har minsta tvivel i ditt sinne, få ett nytt däck så att du kan skicka din inspektion. Du kan oftast hitta prisvärda begagnade däck som har perfekt bra mönsterdjup för ungefär halva priset av ett nytt däck.
5

Kör fordonet och kontrollera rörligheten på ratten och kvaliteten på bromsarna. Ofta måste du byta bromsbelägg och smörj vridning av ratten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146561.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.