Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Pennsylvania bilbesiktning Krav

Pennsylvania Department of Transportation (PDOT) har etablerat en rad kontrollkrav alla motorfordon måste passera för att vara registrerade i den staten. Poängen för inspektion varierar beroende på vilken typ av fordon du äger. Personbilar och lätta lastbilar faller i samma kategori och har samma delar kontrolleras för eventuella problem. Den PDOT publicerar detaljerad information om sina obligatoriska inspektioner. Suspension

Bilens kulled rörelse kan inte överstiga tillverkarens specifikationer, tillsammans med stötdämpare som inte läcker. Deras bultar kan inte brytas, och det måste finnas en stabilisator bar.
Styrning

styrväxeln kan inte vara lös på ramen och styrningen kan inte inskränkas eller begränsas. När du styr, ska hjulen reagerar lämpligt.
Bromsar

Bromsarna "hydraulslang, hjulcylinder och tjocklek får inte läcka eller visa mekanisk skada . Inspektören ska också kontrollera storleken på trumman och skivan tjocklek för att kontrollera att de inte har ersatts med felaktiga sådana.
Däck och hjul

Två angränsande slitbanor kan inte ha mindre än 2/32 inches av slitbanan vänster. Dessutom kommer bilen att misslyckas inspektion om något av däcken har fastställts med en blow-up lappar, har en bula, en bula eller separation. Du behöver också däck som är avsedda säkra för användning i terräng. Två däck som delar samma axel, måste vara av samma storlek och typ.

Hjulen kan inte böjas, spruckna eller svetsade och måste ha alla sina skruvar och muttrar. Inspektören ska också kontrollera att dina bakhjulen spårar framhjulen i ett läge rakt framåt. Addera Belysning och elektriska system

Varje lampa och strömbrytare i bilen behöver slå på och stänga av. Strålkastare måste ha en halvljus och ett helljus. Dessutom bör du ha en röd stopplykta på varje sida av den bakre delen av bilen. Andra obligatoriska lampor är: parkering, svans, varningsljus, back up och blinkers. Bilen måste också vara utrustad med ett säkert fästsystem för att hålla batteriet säkert på plats.
Glas och speglar

bilens vindruta och fönster behöver säkerhetsglas. Endast regeringen utfärdade klistermärken kan gå på det nedre vänstra eller högra hörnet av vindrutan. Det måste också finnas minst en backspegel utan några prydnader hängande från den.
Vindrutespolare, defroster och vindrutetorkare

avfrostnings och vindrutetorkare måste vara i funktionsdugligt skick. Vindrutetorkare ska kunna ta bort både snö och vatten från vindrutan ytan och bilen också att vara utrustad med ett vindrutespolaranläggning.
Bränslesystem

Alla delar av bilens bränslesystem måste vara täta och säkert fastsatt i fordonet. Din motor måste tillbaka till viloläge när du steg från gaspedalen, tillsammans med erforderlig lock för bensintanken. Addera Hastighetsmätare och vägmätare

Din hastighetsmätare måste kalibreras för att visa miles eller kilometer per timme. Din bil behöver också en vägmätare som är kalibrerad för att berätta hur många miles du har kört. Addera avgassystem

bilens avgassystem bör inte tillåta några gaser släppas in i fordonet och ska ha en ljuddämpare som adekvat dämpar buller.
Horns och varningsanordningar

din bil måste ha ett horn i gott tillstånd, kan endast utryckningsfordon har sirener. Horns är för att varna bara och du kan bötfällas om du missbrukar det
kaross och chassi

Följande delar måste vara närvarande för bilen att passera inspektion.: fendrar, huva och huva lås och dörrar som öppnar och stänger ordentligt. Din chassi måste också vara i perfekt skick utan sprickor, saknade delar eller eventuella skador tillsammans med golv och stötfångare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146538.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.