Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Maryland Säkerhetsbälte Lagar

Att lyda lagar bilbälte kan rädda ditt liv i händelse av en olycka. Maryland har säkerhetsbälten lagar på plats för skydd och säkerhet för dina barn. Lagarna varierar beroende på passagerarens ålder. Det högsta bötesbeloppet för ditt första brott mot Maryland bilbälte lagar är $ 25. Barn under 8

Maryland kräver att barn under 8 år fästas i ett barnlås lämpliga för deras ålder och storlek. Enheten måste vara godkänd av US Department of Transportation. Barn säkerhetsanordningar inkluderar bakåtvända bilbarnstolar, framåtvänt bilbarnstolar och bältesstolar. Maryland anges inte vid vilken ålder, måste längd eller vikt ett barn använda en viss typ av säte. Följ tillverkarens rekommendationer för att avgöra när barnet ska uppgradera till en annan plats.
Barn 8 till 16

Maryland kräver att barn som är i åldrarna 8 och 16 använda bälte om de sitter på fram-eller baksidan av bilen. Barn i denna åldersgrupp kan också använda en bilbarnstol, om det är lämpligt för deras storlek. Maryland rekommenderar starkt att alla barn under 16 års ålder sitta i baksätet för sin egen säkerhet, men som har ett barn i åldrarna 8 till 16 i framsätet, med ett bälte för vuxna är inte ett lagbrott.


Vuxna (Ålder 16 och uppåt)

Maryland kräver att förare och passagerare sitter i de främre sittplatserna för vuxna använda säkerhetsbälte. Maryland också starkt antyder att vuxna passagerare sitter i ryggen vuxna säkerhetsbälten bilbälte. Men om vuxna sitter i baksätet inte böjs uppåt, är det inte ett lagbrott.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146524.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.