Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhetsbälte Lagar i Massachusetts

Massachusetts 'bältesanvändningen ränta har ökat stadigt sedan 1998. Enligt commonwealth'sens 2009 Säkerhet bältesanvändning observationsstudie, ökade andelen Massachusetts 'invånare buckling upp i framsätet av motorfordon till ungefär 73,6 procent under 2009. Trots höjningarna, släpar Massachusetts fortfarande bakom nationen i bilbältesanvändningen, enligt National Transportation Highway Safety Administration. Säkerhetsbälte lag

Massachusetts 'bilbälte lag är okomplicerad. Samtliga passagerare, 13 år och äldre, i ett privat motorfordon, vanpool eller lastbil som väger mindre än 18.000 pounds måste använda bilbälte. Barn under 12 år omfattas av Commonwealth lagar bilbarnstolar. Andra undantag från Massachusetts 'säkerhetsbälte lag omfattar personer som rider i ett motorfordon produceras före juli 1966, individer med ett medicinskt tillstånd som förbjuder dem från att använda bilbälte, lantliga US Postal Service brevbärare, akuta passagerare fordonet och de som deltar i driften av taxibilar, leveranser, traktorer, lastbilar över 18.000 pounds och bussar.
Child Restraint Lag

Massachusetts 'allmänna lagen förklarar att från och med 10 juli, 2008 , barn under 8 måste inta en bilbarnstol, enligt tillverkarens instruktioner, såvida inte barnet är längre än 57 inches. Ungdomar under 13, om det inte krävs för att rida i en bilbarnstol ska säkras med ett bilbälte för vuxna. Undantag är barn som rider i en skolbuss, gjorde ett fordon före 1 juli, 1966 som har inga säkerhetsbälten och de fysiskt oförmögna att använda en fasthållningsanordning. Den senare måste vara certifierad, med motiveringen förklaras av en legitimerad läkare.

Kränkning av bilbälte lagen
Påföljder för förare och passagerare över åldern av 16 resultat i en $ 25 böter. En ytterligare $ 25 straffavgift tas ut mot förare som låter barn i åldrarna 12 och 15 att rida spände i ett motorfordon de verkar. Massachusetts har en sekundär lag bilbälte, vilket innebär att poliser bara kan dela ut en biljett bilbälte efter stopp för en bilist för en separat brott.

Brott bilbarnstolen lagen bär böter på inte mer än $ 25 , konstaterar Massachusetts 'allmänna lagen. Operatörer av taxibilar som inte är försedda med fasthållningsanordningar är undantagna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146512.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.