Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Juvenile Driving Lagar i Ohio

Driving lagar varierar från land till land, särskilt när det gäller kraven för nya tonåring förare, som har hittat statistiskt att vara de farligaste förare på vägen. I Ohio, finns särskilda lagar tillämpas för att säkerställa teen och unga förare uppfylla vissa krav innan de tillåts att ha en full körkort. Tillfälligt tillstånd

Sökande till en Ohio tillfälligt körtillstånd måste vara minst 15 år och sex månader och ska lämna in en ansökan, undertecknad av en förälder eller vårdnadshavare. Innan du tar emot ett tillfälligt tillstånd, måste den sökande lämna in en kunskapstest och passera en synundersökning. Teen förare under 16 år får endast köra med en licensierad vårdnadshavare, förälder eller instruktör. Efter 16 års ålder, de är tillåtet att köra med någon licensierad förare över 21 år, även om det licensierade Föraren skall inta framsätet bredvid tonåring. Permit förare måste avsluta 24 timmar av klass och köra åtta timmar med en certifierad instruktör. Utöver detta måste tonåringar också fylla 50 timmars övningskörning, samt 10 timmars nattrafik.
Provanställda Begränsningar

Förare under 17 år får inte bära mer än en passagerare som inte är en nära anhörig inte åtföljs av en förälder eller vårdnadshavare. Alla förare med provanställda licenser i åldrarna 17 och 18 år får inte köra mellan klockan 1 och 5:00 inte åtföljs av en förälder eller vårdnadshavare eller situationen medför nödsituationer, kör till eller från en skola händelse eller köra till en plats anställning med skriftlig dokumentation från arbetsgivaren. Om dömts för ett rörligt kränkning, måste den provanställning föraren köra med en licensierad förare vid alla tillfällen under sex månader.
Åldersskillnad med Provanställning licens

Provanställning licenser ges ut till de tonåringar som har uppfyllt alla krav för tillfälligt tillstånd, men begränsningar gäller baserat på ålder. Sexton-åringar får inte köra mellan klockan midnatt och 6 am, såvida de inte är i en nödsituation förhållanden, kör till eller från en skola händelse eller köra till en plats för arbete med skriftlig dokumentation från arbetsgivaren. Om provanställning föraren är 17, han kan köra fram till 1 am och börjar köra igen klockan 5 på morgonen, om inte någon av de andra villkor gälla. Dessa små skillnader kan göra en stor skillnad i när en tonåring blir hennes licens i Ohio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146480.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.