Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Fastsurrning en motorcykel i en Pick Up Truck Bed

Alla som äger en motorcykel vet att förr eller senare kommer det att behöva transporteras med lastbil eller trailer för en eller annan anledning. Det enklaste och vanligaste sättet att transportera en motorcykel är i sängen av en pick-up truck. Även lätt, det är också potentiellt farligt för din cykel, din lastbil, till dig och till eventuella medhjälpare som du kan ha. Med rätt verktyg och färdigheter Men du kan säkra din cykel och transportera den säkert. Saker du behöver
pickup
Motorcykel Sida 2 Motorcykel ramper
Assistant Review 4 spännband (spärr eller cam-lås) katalog 4 Soft krok tie-down förlängningar
Visa fler instruktioner
Laddar Motorcykel
1

Parkera fordonet på en torr, jämn yta, läge transmissionen antingen i parken eller i växeln, och dra åt parkeringsbromsen .
2

Rensa flaket av skräp eller olja som kan utgöra en fara för dig, din assistent eller motorcykeln.
3

Lägre bakluckan och fästa motorcykel ramper. Kontrollera ramper är stabil och säker. En ramp bör vara i mitten av bakluckan, ska den andra sättas nära på vardera sidan.
4

med en person skjuta motorcykeln bakifrån upp centrum ramp, och en guidning genom att hålla styret och använda off-set ramp, sakta gå cykeln uppför rampen tills dess bakre däcket rensar bakluckan eller framdäcket når framsidan av flaket.
5

Med motorcykeln på ett säkert sätt i flaket, den person som innehar styret kommer att fortsätta att hålla cykel säkert upprätt medan andra lämnar farkosten på fordonet för att börja säkra motorcykeln. Addera Säkra motorcykeln
6

Anslut mjuk krok tie-down förlängare till cykelstyre, en på varje sida, som förklaras i deras medföljande instruktionerna.
7

Lokalisera integrerad sängen fästpunkterna närmast framsidan av flaket . Fäst ena änden av tie-down bandet till detta tie-down punkten, och den andra till den mjuka kroken tie-down förlängare fäst på styret. Upprepa detta för båda sidor.
8

med en person kvar i sängen säkra motorcykeln, dra åt tie-down bandet att ta upp sin slack. Därefter, dra åt banden lite i taget, alternerande sidor, tills motorcykelns främre hjulupphängningen komprimeras och det kan stå på egna.
9

Leta tillräckligt robusta fästpunkterna på baksidan av cykeln, såsom stödhandtag eller utsatta skenor ram, och säkra den bakre delen av cykeln på samma sätt som framsidan.
10

dubbelkolla spännband och stabiliteten i motorcykeln. Om möjligt, stäng bakluckan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146464.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.