Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man går med AAA klubben

The American Automobile Association är en bil klubb som erbjuder snabb vägassistans helst, bilbatteri hjälp, bogsering, däckbyte reparation, personlig reseplanering och hjälp med att hitta en bra mekaniker via deras godkända mekaniker notering. Förena AAA erbjuder också dig många rabatter på hotell, online skolor trafik, körskolor och försäkringar. Plus, om du är ute efter att köpa en ny bil, erbjuder AAA förförhandlad prissättning på nya och begagnade bilar genom ett nätverk av auktoriserade återförsäljare. Även om du kanske inte behöver alla de tjänster som AAA erbjudanden, är det smart att ha någon form av vägassistans, vara det AAA eller något jämförbart, eftersom så mycket kan gå fel på vägen. Förena AAA är enkelt och du kan göra det på nätet. Instruktioner
1

Gå AAA via telefon genom att ringa 1-888-422-2503. Om du föredrar att gå på nätet, besök www.aaa.com. Skriv in ditt postnummer.
2

Scrolla ner till mitten, vänster sida av sidan och klicka på "Gå med AAA nu." Addera 3

Välj den typ av medlemskap som du vill. De har medlemskap sådan "premier, plus och klassiska," som varierar i pris eftersom de erbjuder dig olika no-kostnad bogsering avstånd.
4

Bestäm om du vill lägga till alla medlemmar i din familj få medlemsförmåner för en extra kostnad.
5

Klicka på "Nästa" längst ned på sidan och skriv in ditt namn, födelsedatum, telefonnummer och adress.
6

Klicka på "Nästa" och skriv in ditt kreditkortsnummer och e-postadress. Verifiera ditt kreditkortsnummer. Klicka "Acceptera." Kontrollera din e-post för en bekräftelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146460.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.