Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man mäter parkering bås

Om du designar parkering bås, är det viktigt att de är rätt storlek. Stalls som är för små kommer att göra det svårt för föraren att navigera in och ut av fläckarna. Dessutom kommer det att göra det mer sannolikt för förare att sluta med bucklor i sina bildörrar. Omvänt kommer fläckar som är för stora att innebära att färre bilar kan parkera på. För ett företag som är beroende av enkel navigering och maximalt utrymme behandling, mätning parkering bås rätt är viktigt. Saker du behöver
Papper
Pencil Måttband
Krita
Paint
Schabloner Roller Addera Visa fler instruktioner
1

Fastställ måtten på området först i längd och bredd. Konvertera mätningarna kvadratmeter och registrera resultaten på papper. Bestäm hur många parkeringsplatser kommer du att kunna införliva i din design, genom att använda allmänna uppskattad siffra på 310-330 kvadratmeter per bil.
2

Rita layouten för mycket på papperet innan du börjar hand mäta parkering bås. Plan för att införliva några stora bås med måtten 6 meter i bredd och 18 meter i längd och några mindre bås som är 5 meter bred och 14 meter i längd.
3

Planera för en mittgång som är mellan 12 och 26 meter bred, beroende på om du vill mittgången vara en tvåvägskommunikation tillgång mittgång eller en enkelriktad bara.
4

Använda ett måttband och krita, mått stånden använder papper layouten så att de är i 90-graders vinkel mot tillträde gången. Var noga med att mäta bredden på parkering stall, så att det kommer att vara vinkelrät mot bil när den är parkerad, snarare än parallellt med gångyta.
5

Applicera parkeringsplats skiktning färg med en rulle efter att markera området med schabloner eller använd en maskin måla striping för att markera stånden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146443.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.