Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur untwist ett säkerhetsbälte

När du bär ett säkerhetsbälte som är vridna , kan det bli obekvämt och kan också vara mindre effektivt i händelse av att du kraschar . En säkerhetsbältet fungerar i princip genom att sprida kraft inverkan över din höft och eventuellt din bröstkorg , beroende på vilken typ av säkerhetsbälte är det . När säkerhetsbältet vrids , minskar den yta som säkerhetsbältet kan sprida kraft påverkar hela . Instruktioner
1

unbuckle säkerhetsbältet . Det finns inget sätt som du kan tvinnas ett säkerhetsbälte utan unbuckling det först . Det bör finnas en eject -knapp med spännet på din säkerhetsbältet som du kan trycka på för att frigöra låset . Denna knapp är oftast röd i färgen .
2

Bestäm vilken väg säkerhetsbältet vridning . Om säkerhetsbältet är spiral i en moturs riktning , kommer du vill ta tag i spännet och vrid den moturs tills det inte längre är vriden . Om det är spiral i en medurs , vrid den moturs tills det inte längre är vriden .
3

Buckle säkerhetsbältet genom att placera säkerhetsbältet klippet i spännet . När du hör spännet klick , är din uppgift klar . Säkerhetsbältet ska nu vara helt rak , och du bör också få ett bekvämare och säkrare säkerhetsbältet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146422.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.