Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du ansluter en Tow Dolly

En fiberkabel dolly är ett säkert och bekvämt sätt att transportera en bil. För alla som flyttar långa sträckor, kan en bogsera dolly spara en resa genom att du kan bogsera er bil bakom din flyttbil. Mest flyttbil företag erbjuder både en fiberkabel dolly och en bil bärare. Den typ av bil du har ska vara den avgörande faktorn i ditt beslut. Om du har en framhjulsdriven bil, är en bogsera dolly bästa alternativet. Om du har en bakhjulsdriven bil, då en bil bärare är det bästa alternativet. Saker du behöver Truck med dragkrok
Tow dolly
Bil
Visa fler instruktioner
Hook Up Your Tow Dolly
1

Se bogsera dolly låsanordning är helt öppen. Placera bogsera dolly kopplingen över hitchball av din dragtruckar. Kontrollera att kopplingen sitter ordentligt på hitchball.
2

Lås bogsera dolly kopplingen på plats. Om din bogsera dolly har en låsspaken spaken helt ned och in låspinnen på plats. Om du har en skärpning hjul, vrid den tills den är tät. Dra upp på bogsera dolly för att säkerställa att det inte kommer bort hitchball.
3

Sätt i elkontakten ur bogsera dolly i elskåp för dragtruckar. Kontrollera varselljus, ljus rast och blinkers på bogsera dolly för att säkerställa korrekt funktion. Använd inte bogsera dolly om lamporna inte fungerar korrekt.
4

Korsa säkerhetskedjorna från bogsera dolly under tungan för dolly och sätta kedjorna genom öglorna på stötfångaren av dragtruckar, fäst sedan kroken till bogsera kedjorna. Säkerställa tillräckligt slack i säkerhetskedjorna att möjliggöra dolly att vända normalt.
5

Säkerställa dragtruckar och bogsera dolly är på plan mark och uppradade rakt. Lay däcket spännbanden av däckets ramper. Lossa låspinnen och luta dolly plattformen tillbaka så däcket ramper vilar på marken.
6

Drive dina framhjulen på rampen tills du kommer till däcket stannar. Fordonets vikt gör att plattformen för att återgå till upprätt position.Check bilen för att se till att det är centrerat och vilar stadigt på bogsera dolly. Byt ut låspinnen i plattformen låset.
7

Säkra däck remmar över däck och ratchet däcket remmarna tills tight. Placera säkerhetsnål eller clipset på spärrhakarna på plats för att säkra dem i låst läge. Fäst säkerhetskedjorna från bogsera dolly till ramen av fordonet.
8

Lossa parkeringsbromsen innan du flyttar fordonet i släptåg dolly. Se till att din ratt är låst med dina framhjulen pekar rakt fram. Kör bilen hundra meter eller så, stoppa och inspektera bogsera dolly. Om allt är i sin ordning att du är redo att bogsera bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146389.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.