Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lägga vikt till en lastbil för Traction

Enligt Economist , " Amerikaner gillar deras lastbilar . " (Se referenser 1 ) Pick - up lastbilar är en vanlig syn över vägar och stigar som kors och tvärs över USA när det gäller säkerhet , det finns fördelar och nackdelar med att köra lastbil . På grund av sin höjd , klarar de oftast bättre i kollisioner med bilar . Men , pick - up lastbilar tar längre tid att sluta på grund av sin storlek och bygga . När det gäller att köra en tvåhjulsdrift pick-up i vinterväder , fishtailing kan vara ett problem . Saker du behöver
sandsäckar
Visa fler instruktioner
1

Placera några sandsäckar i sängen direkt över bakaxeln av pick - up truck . ( Se referenser 2 ) . Observera att om vikten är felaktigt placerad bakom axeln , kommer det lätta fronten och göra Traction sämre istället för bättre .
2

Ta trucken för en provkörning . Var uppmärksam på hur trucken hanterar och avgöra om det nu har tillräcklig tyngd i sängen för anständigt dragkraft .
3

Lägg fler sandsäckar till flaket om det behövs . Konsultera truckens bruksanvisning för att ta reda på hur mycket vikt du kan använda utan att påverka hur den hanterar på vägen . En förbättring av dragkraft bör märkas långt innan du når den standard tillåten vikt .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146379.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.