Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vindruta Säkerhet

bilens vindruta är viktigt för att hålla dig säker i händelse av olycka, och det måste upprätthållas. Vindrutan ger stöd och styrka till konstruktionen av bilen, och bör ersättas av en auktoriserad fackman. Funktion

vindrutan skyddar dig från väder och skräp som är vanliga under körning. Den tjänar också en viktig säkerhetsfunktion genom att stödja taket om bilen välter, vilket minskar risken för att taket rasade in under bildesign, ägnas särskild uppmärksamhet åt att vindrutan och dess integrering med taket på grund av den kombinerade skydd de erbjuder .
Dekaler och klistermärken
p Om du placerar en dekal eller klistermärke på vindrutan, gör den inte blockerar ditt synfält. Genomskinliga klistermärken är mindre påträngande. Juridiska klistermärken är oftast placeras i den övre eller nedre hörnet på förarens sida av vindrutan, och för säkerheten bör vara de enda på den.
Byte
< p> Om vindrutan behöver bytas, se till att jobbet görs av en auktoriserad fackman. Om limmet inte tillämpas korrekt eller genvägar tas, kan vindrutan försvagas och misslyckas i händelse av en krasch. Ha en professionell hantera ersättare är värt det för din säkerhet.
Sprickor, Knicks eller annan skada

En liten nick eller en spricka kan förefalla mindre i början, men under rätt förutsättningar kan lätt sprida sig över vindrutan. Kallt väder eller tryck på vindrutan kan orsaka spridning, och om en spricka korsar genom din siktlinje blir det en omedelbar fara. Det är bäst att reparera dessa tidiga, men om spridning har redan inträffat glaset bör omedelbart bytas ut.
Överväganden

vindrutan kan också hindra dig från att kastas ur ett rullande fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146357.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.