Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

10 Broms Problem

Broms problem kan bestå av dåligt fungerande komponenter som inkluderar pedalerna, rotorer, bromsbelägg /skivor eller huvudcylinder - De viktigaste komponenterna i ett bromssystem. Orsakas av en defekt eller slitage, kan felaktiga komponenter leda till bromsfel, är buller, minskad bromseffekt eller inriktning issues.Brake ljud orsakas vanligen av bromsrotorn, belägen mellan hjulet och axeln och gjord av gjutjärn. Bromsbelägg kan också vara roten till broms ljud. Också gjort av en metall eller hård organisk förening, bromsbelägg och rotorer arbetar tillsammans i att stoppa bilen. Dåligt fungerande pedaler kan orsaka pedalerna att sjunka eller för mycket rörelse i samband. Vid pressning, vänder pedalen bromsljusen på och också överför kraft till huvudcylindern, som är sammansatt av en kolv och ett hydrauliskt system. Pedal problem orsakas vanligen av en dåligt fungerande huvudcylinder, kolv, bromsledningarna eller läckande behållare vätska. Dra Bromsar

Bromsar som drar åt ena sidan orsakas av en obalans i rotorerna eller i mängden friktionsmaterial på vänster och höger främre bromsarna, defekt hjul cylinder eller tjocklek eller förorenade bromsbelägg. Addera Pulserande bromsar

På nyare bilar, rotorerna slits ut efter ca 1.000 miles och rotor varp uppstår lättare. En följd av överhettning eller hjulet skärps felaktigt, varnade rotorer kan resultera i att orsaka bromsarna att verka som om de pulserar. För att lösa detta problem, kommer rotorer behöva återuppstått eller bytas ut.
Dra Bromsar

Effekterna av att dra bromsarna är ökad bränsleförbrukning eller en ratt pull. Detta tillstånd orsakas när indragningskedjorna fjädrar på trumbromsar är svag eller trasig, är ett bromsok kolv fastnat eller sliten, är nödbromsen kabeln fungerar inte ordentligt eller trumbroms själv-justerare är överansträngda.

Griper Bromsar

När bromsarna känns som om de är att fånga på något, olja, broms eller fett vätska på beläggen är vanliga syndarna. Dessutom kan trummor eller rotorer som illa görs också orsaka tag av bromsarna.
Låga Vätskor
p Om bromsvätskor är låg, finns en läcka i bromssystemet typiskt orsaken. Läckage kan orsaka bromsfel helt och hållet, och den defekta delen orsaka läckaget behöver repareras eller bytas ut omedelbart.
Squealing Bromsar

När en broms för skivan kuddar och bromsok rub tillsammans och producera bromsdamm, kommer bromsarna att göra ett gnisslande ljud. Lösningarna inkluderar fettet ansökan bromsen på baksidan av dynorna eller en avslutning på rotorerna efter att de har återuppstått eller installation av nya bromsbelägg och pad shims.
Skrapning Bromsar

Bromsar som gör skrapande ljud innebär oftast en broms jobb, vilket inkluderar nya bromsbelägg och hårdvara och trumma och rotor resurfacing.
alltför stora rörelser av pedaler

Bromsar som har alltför stora rörelser orsakas av luft i bromsslangar, felaktigt justerade trumbromsar eller slitna bromsbelägg. är resultatet av en
Sinking Pedaler

Sinking pedaler läckande hydraulsystem eller en sliten huvudcylinder.
Hard Pedaler

När bromsarna trycks, och det verkar finnas en brist på makt bistå, är det oftast resultatet av en funktionsstörning booster eller läckande vakuumslang. Om någon verkligen är fallet, är en ny slang eller booster behövs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146258.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.