Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du korrigerar en Oversteer

överstyrning är ett tillstånd som händer med en bil när tyngdpunkten påverkas av trycket av att ändra ratten och ibland i kombination med att påskynda eller bromsa aa fordon runt en sväng. Överstyrning ofta talade om i samband med biltävlingar men kan förekomma vid normal daglig körning. Instruktioner
1

förstå orsaken. Det sätt en bil reagerar på gravitationskraften på en bil kan orsaka understyrning eller överstyrning. Flytta din ratt tillämpar så många pounds av trycket på fram-och bakaxel på din bil. När en mindre än jämn mängd appliceras mellan fram-och baksidan du får problem. När bakdäcken driver tillbaka med mindre tryck än fronten då bakdäcken tappar fästet och detta kallas överstyrning.
2

Ansök mindre eller mer styrning. Om du är i en typisk överstyrning situation som uppstått en sväng eller göra en nödmanöver måste du styra i motsatt riktning av sladd. Om du är i en makt överstyrning där du har gått snabbt runt ett hörn och tillämpad gas som kommer ut ur svängen måste du tillämpa mindre styrning. Om du är i en avslutande gas överstyrning eftersom du har tagit bort foten från gasen när du vände ett hörn, så ska du ansöka styr att motverka rotation.
3

Ändra din hastighet. I de flesta överstyrning situationer behöver du sänka din hastighet. Undantaget är att i en avslutande gas överstyrning du behöver för att smidigt öka gasreglaget. Om du är i en paus inducerad överstyrning smidigt men snabbt släppa bromsen.
4

Practice säkert. Läsning ger bara en begränsad förståelse för hur man korrigerar en överstyrning. Du måste hitta en plats där du kan säkert öva överstyrning situationer. En stor tom parkeringsplats kan fungera, men du bör inte gå för fort för att undvika spinning utom kontroll eller vända bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146215.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.