Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tryggt & Smart tips för körning

Det är ett genomsnitt av sex miljoner auto olyckor varje år. Folk är för upptagen talar på sina mobiltelefoner eller äta medan de kör för att ge sin fulla uppmärksamhet på vägen framför dem. Om du ska köra, köra säkert. Följ lagen - och inte skynda. De smarta säkerhetstips nedan bör hjälpa dig att spela det säkert under körning och sänka dina chanser att ha en bilolycka. Innan du får i

Innan du kommer in i bilen, gå runt den för att se till att det inte finns några leksaker, verktyg eller andra föremål lägger i vägen. Kontrollera dina lampor och blinkers emellanåt för att se till att de är i funktionsdugligt skick. Titta under bilen för några läcker. Kontrollera att däcken inte är platt. Addera När du får i

Justera dina speglarna innan du startar din motor. Pröva olika justeringar för att eliminera döda vinklar så mycket som möjligt. Flytta stolen tillräckligt nära till pedalerna så att du inte har några problem att nå dem med foten. Kontrollera att det inte finns några läskedrycker flaskor eller andra föremål på golvet ombord på förarsidan. Spänna fast säkerhetsbältet. Kontrollera barn har monterats in i lämpliga bilsäten.
On the Road

Lämna minst 10 minuter tidigt så att du inte kommer att ha bråttom eller har ett behov av att skynda. Rusa inte genom ett gult ljus. Om lampan lyser gult innan du får till det, alltid sluta. Stava ordet "stopp" i ditt huvud när du stannar vid en stoppskylt för att säkerställa att du har gjort ett fullständigt stopp. När en blir grönt, alltid titta åt båda hållen, även om det är din tur. Om du reser över järnvägen, alltid kolla på ett tåg på väg även om porten är upp. Kör försiktigt och förvänta sig andra förare för att göra misstag. Behåll hastighetsgränsen.
Övriga Säkerhetstips

dricker aldrig alkohol innan eller medan du kör ett fordon. Aldrig köra ett fordon under påverkan av tung medicinering eller illegala droger. Prata inte i telefon under körning. Talar i en mobiltelefon under körning ökar risken för en olycka. Om du behöver ringa ett samtal, dra över på en bensinstation eller vid sidan av vägen om det är en nödsituation. Om det regnar eller snöar, kör ca 10 miles per timme långsammare än vanligt. Gå inte snabbt bara för att andra människor är.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146189.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.