Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur korrekt Wire Dimljus

Dimljus kan öka din säkerhet när du kör, eftersom de gör ett mycket bättre jobb med piercing dimma och belysning vägen framåt än strålkastarna, som reflekterar från dimman. Den som är händig med verktyg och inte skrämmas av el kan installera dimljus och få dem att arbeta. Det är dock ganska troligt att en hel del av dessa dimljus inte ordentligt fast, vilket resulterar i möjligheten av minskad produktion och överbelastning av kablar och växlar. Saker du behöver
Dimljus
Inline 15 amp brytare
Relay
Vippströmställare
14 gauge fordonsindustrin tråd
16 gauge fordonsindustrin tråd
Solderless kontakter
Solderless kontakt pressverktyg
plåtskruv
Visa mer Instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet.
2

Montera inline 15 amp brytare nära batteriet med 2 självgängande skruvar. Den inre fender sidovägg eller radiatorn stöd är bra platser att använda för montering.
3

Använda två självgängande skruvar, montera reläet på en plats nära inline brytaren.

4

Anslut en längd på 14 gauge fordonsindustrin kabel från batteriets pluspol till ena sidan av inline brytaren. Använd lödningsfria ring kontakter i båda ändarna av denna tråd för anslutningarna.
5

Anslut en kabel från den andra terminalen av inline brytare till plint nummer 85 på reläet. Använd en ring kontakten på brytaren änden och en kvinnlig spade kontakten på reläet slutet av denna 14 gauge tråd.
6

Anslut plint 86 till dimljusen med en längd på 14 gauge tråd.
7

Anslut plint 30 till den positiva polen på batteriet med 16 gauge tråd. Alternativt kan du göra en bygel för att ansluta stift 85 och 30.
8

Kör en 16 gauge tråd till vippan, som ska monteras i ett läge bekvämt för föraren att nå.

9

Anslut en kabel från den andra terminalen på vippbrytare till en bra grund, såsom en metalldel på instrumentbrädan stöd.
10

Anslut batteriet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146186.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.