Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Förhindra att bilinbrott: a sunt förhållningssätt

Bil inbrott hända miljoner gånger per år enbart i USA. Även om det är nästan omöjligt att helt förhindra en bil inbrott, det finns sätt att minska risken att din bil kommer att bli föremål för ett inbrott. Bilinbrott inte bara hända på natten i dåliga områden. De råkar i fullt dagsljus i alla typer av bostadsområden, på parkeringsplatser, parkeringsdäck, och på street.To hindra bilen från att brytas in, följa några enkla riktlinjer: Instruktioner
1

Lämna INGA tillhörigheter synliga inne i bilen.

Med andra ord, Fresta inte ödet. Lämna värdesaker, eller vad som kan tyckas vara värdefullt i bilen i vanlig vy är att be om problem. (Jag vet en person vars bil var uppdelad eftersom de hade viktiga kontor pappersarbete i en datorlåda. Fönstret var krossade och rutan stulen för vad som skulle ha varit värdelös för tjuven. Men lådan gång hade förpackat en dator och tjuven trodde att det var vad han fick.)
2

inte antar att du vet vad som är värdefullt.

Värde, liksom skönhet, ligger i betraktarens ögon. Till en person som vill röka en cigarett och inte har en match, kan en ljusare vara värt dådet. Eller cigaretterna själva, förstås. Lös förändring i en mugghållare - min särskilt svaghet - är också att bjuda in en tjuv att bryta sig in i din bil. Gör inte det. Om du vill hålla Loose Change händig, lägga den i askfatet och stäng aska facket innan du får ut ur bilen.
3

låsa bilen för att förhindra inbrott.

Jag vet att detta är en självklarhet, men ibland vi tror att vi bara kommer att vara en minut i närbutik, etc. Men det tar bara några sekunder att ta bort värdesaker ur en olåst bil.

(Det finns ett mail går runt om Carlock säkerhetskoder stulna av dolda tjuvar när bildörrar låses med låsknappen på nyckelbrickan. Enligt min forskning, har biltillverkarna löst detta problem genom att konstruera låssystem som genererar slumpmässiga koder, vilket gör det mycket tid consumng och tekniskt svår utmaning att låsa upp en bil genom att knäcka det säkerhetskod. flesta tjuvar inte kommer att ta tid eller har kompetens eller utrustning.)
4

Park i väl upplysta områden på natten.

Beroende på trakten, kan detta eller inte kan vara avskräckande. Men det finns andra säkerhetsfrågor som skall beaktas, liksom. Så att välja en parkeringsplats som är väl upplyst är alltid bra.
5

Undvik att ta inköp till bilen och stuva dem

Ibland, särskilt runt jul när vi gör en hel del shopping, kommer vi att ta våra inköp till bilen för att lasta våra armar så att vi kan återgå till köpcentret eller shoppping band och göra mer shopping. Mitt förslag är att om du måste stuva och återgå till shopping, flytta bilen om det alls är möjligt. (Jag har en vän som förlorat sin plånbok och många värdefulla julklappar från stammen av hennes bil, och det enda tecknet på skada på bilen var en buckla bredvid nyckelhålet. Tydligen ett hammarslag var tillräckligt för att bryta upp låset.)

Om en blivande tjuven ser dig stuva dina paket, kommer han att avskräckas om han ser dig lämna. Jag vet att det inte alltid är lätt att hitta en parkeringsplats under topp öppettider, men ersätter alla dina stulna föremål är ingen promenad i parken heller. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146130.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.